П'ятниця, 04 травня 2018 14:54

Уманський міський центр зайнятості інформує

Вже близько п’ятдесяти безробітних, зареєстрованих в Уманському міському центрі зайнятості,  відкрили власні «електронні кабінети» на сайті державної служби зайнятості (www.dcz.gov.ua).

«Електронний кабінет» дає можливість шукачам роботи здійснювати підбір вакансій, подавати резюме, проходити тестування. Щоб отримати можливість переглядати особисті дані про заплановані та фактичні відвідування центру зайнятості, записатися на семінари, тренінги, ярмарки вакансій, презентації роботодавців, консультації та інші заходи, що проводяться в центрі зайнятості, а також, отримати інформацію щодо нарахувань та виплат допомоги по безробіттю необхідно зареєструвати свій логін і пароль у центрі зайнятості. Фахівці допоможуть створити такий «електронний кабінети та навчать користуватися ними тих безробітних, хто цього потребує.

Сервіс «електронний кабінет» певним чином синхронізується з конкретною карткою безробітного в Єдиній інформаційно-аналітичній системі служби зайнятості, таким чином клієнт служби може бачити інформацію стосовно себе.
Безробітні, які вже створили та користуються «електронними кабінетами» відзначають актуальність та зручність даного сервісу, адже це забезпечує можливість більш швидко отримувати необхідну інформацію і послуги.

Прочитано 1407 разів