Понеділок, 10 червня 2019 08:10

До уваги роботодавців

Державна служба зайнятості запроваджує анкетування роботодавців про потребу в працівниках на 2020 рік!

Заповнити анкету можна у «Персональному кабінеті» на сайті https://chk.dcz.gov.ua/ у розділі «Опитування». Сервіс доступний для роботодавців, які зареєструвалися в службі зайнятості і мають логін та пароль для входу в «Персональний кабінет».

За додатковою інформацією щодо заповнення анкети та реєстрації у «Персональному кабінеті» звертайтеся до Уманського міського центру зайнятості.

Інформація про перспективну потребу в кадрах дозволить спрогнозувати ринок праці на наступний рік і завчасно зреагувати на його запити. Результати анкетування оброблятимуться фахівцями Державної служби зайнятості (Центрального апарату) та будуть використані під час розробки прогнозу потреби у працівниках на 2020 рік.

Довідка: В опитуванні роботодавців щодо потреби в працівниках на 2019 рік взяли участь 13 тис. роботодавців України, які повідомили про потребу в 46 тис. працівників. Найбільшим був попит на водіїв, трактористів, слюсарів, швачок, електрогазозварників, токарів, електромонтерів, дорожніх робітників, машиністів конвеєра, екскаватора, кранівників.

Прочитано 609 разів