Неділя, 18 вересня 2016 10:44

Загальноосвітні школи та гімназії

 

Уманська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 1 імені О.С.Пушкіна

Директор школи - Коваленко Зорина Вадимівна,
заступники директора з навчально-виховної роботи- Шпеник Сергій Вікторович, Нелюб Валентина Вікторівна.

«Школа – родина» - педагогічний союз учителів, батьків, учнів.

Навчання та виховання учнів здійснюють 27 вчителів, з них:6мають кваліфікаційну  категорію «спеціаліст вищої категорії», 12 вчителів – «спеціаліст першої категорії»,3– «спеціаліст другої категорії», 6 – «спеціаліст».  2 вчителів мають  педагогічне  звання  "учитель-методист",2- педагогічне звання "старший учитель". 

Педагогічний колектив працює над проблемою: «Створення умов для розвитку й самореалізації всебічно розвиненої особистості в умовах використання нових педагогічних технологій».

Основні напрямки роботи школи:

- науково-методична робота: семінари-практикуми, засідання творчих груп;
- виховна робота: організація позаурочної діяльності учнів через проведення загальношкільних масових заходів, участь у конкурсах, фестивалях, гурткові, секційні, дослідницькі та науково-пошукові роботи.
- робота з батьками: за напрямком роботи школи «Школа – родина»;
- робота з обдарованими дітьми: «Школа олімпійського резерву»;
- популяризація потенціалу музейної педагогіки: музей історії школи, музей Т.Г.Шевченка, музей О.С.Пушкіна.

У закладі здійснюється поглиблене вивчення  української мови та біології. Учні 10-11 класів мають змогу навчатися за  технологічним профілем. З першого класу  у школі вивчається англійська мова, з п'ятого класу – німецька.

У школі дієво працюють гуртки: «Умань – моя маленька Батьківщина», «Пам’ять», «Хореографічний», «Вокального співу», «Театральне слово», секція баскетболу.

Адреса: вул. Садова, 22, м. Умань, Черкаська область, 20300
Тел.:(04744) 3-04-60;
E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Сайт: school1uman.ucoz.ua  

 

Навчально-виховний комплекс «Уманська міська гімназія – школа естетичного виховання»

Директор гімназії - Яременко Михайло Павлович, «Заслужений учитель України», Почесний громадянин міста Умані,
заступники директора з навчально-виховної роботи:  Гончар Марія Дмитрівна, Чернишева Лариса Андріївна, Бевз Тетяна Вікторівна, Бутулінська Тетяна Миколаївна,
заступник директора з навчально-виховної роботи школи мистецтв - Бондаренко Наталія Миколаївна,
заступник директора з господарської роботи - Карпенко Володимир Олексійович.

Навчання та виховання учнів здійснюють 105педагогів, з них: 60 мають кваліфікаційну  категорію «спеціаліст вищої категорії», 19вчителів – «спеціаліст першої категорії», 19– «спеціаліст другої категорії», 7 – «спеціаліст».  19 вчителів мають  педагогічне  звання  "учитель-методист", 19- педагогічне звання "старший учитель". 

Науково-методична проблема навчального закладу – «Формування творчої особистості в умовах гімназії». Гімназія у своєму складі має початкову ланку (початкова загальна освіта), загальноосвітній навчальний заклад ІІ – ІІІ ступенів з поглибленим вивченням англійської мови, математики та школу мистецтв з хореографічним, музичним та образотворчим відділеннями.

Основними завданням гімназії є:

  • різнобічний розвиток індивідуальності дитини на підставі виявлення її задатків і здібностей, формування ціннісних орієнтацій, задоволення інтересів і потреб;
  • збереження та зміцнення морального, фізичного і психічного здоров'я вихованців;
  • виховання учнів як громадян України, національно свідомої, вільної, демократичної, життєво та соціально компетентної особистості, здатної робити самостійний вибір, приймати відповідальні рішення у різноманітних життєвих ситуаціях;
  • формування у гімназистів бажання й уміння вчитися, виховання потреби та здатності до навчання;
  • вироблення умінь практичного і творчого застосування здобутих знань упродовж усього життя;
  • становлення в учнів цілісного наукового світогляду, загальнонаукової, загальнокультурної, технологічної, комунікативної та соціальної компетентностей на підставі засвоєння системи знань про природу, людину, суспільство, культуру, виробництво, опанування засобів пізнавальної та практичної діяльності;
  • виховання в учнів любові до праці, забезпечення умов для їхнього життєвого та професійного самовизначення, формування готовності до свідомого вибору й опанування майбутньої професії;
  • виховання учня як людини моральної, відповідальної, людини культурної, з розвиненим естетичним і етичним ставленням до навколишнього світу та себе.

Адреса: вул. Андрія Кизила, 5, м. Умань, Черкаська область, 20300
Тел.: (04744) 3-87-99, 3-43-42, 3-29-77
E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Сайт: gymn-uman.ucoz.ua  

 

Уманська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 3

Директор школи - Пікалюк Андрій Іванович,«Заслужений учитель України»,
заступники директора з навчально-виховної роботи: Гуня Любов Петрівна, Гнатишина Оксана Василівна, Кравець Тетяна Богданівна, Столяр Вікторія Вікторівна,
заступник директора з адміністративно-господарської роботи - Ситковецька Тетяна Володимирівна.

Навчання та виховання учнів здійснюють81педагог, з них: 34 педагоги мають кваліфікаційну  категорію «спеціаліст вищої категорії», 30 – кваліфікаційну категорію «спеціаліст першої категорії», 6– кваліфікаційну категорію «спеціаліст другої категорії», 10 – кваліфікаційну категорію «спеціаліст».  4 вчителів мають  педагогічне  звання  "учитель-методист", 14- педагогічне звання "старший учитель". 

Школа спортивного спрямування. З 1996 року, за винятком одного разу, школярі є переможцями міської спартакіади учнів, 8-разовими переможцями обласних змагань «Старти надій», 6-разовими – «Нащадки козацької слави». Два роки поспіль здобувають перемоги в обласних змаганнях з пожежно-прикладного спорту та «Здорові діти – здорова нація». Навчаються і навчались чемпіони, призери України, чотири стипендіати Президента. Учні школи на провідних позиціях в Україні з історії. Колектив працівників закладу  щорічно є переможцем міської спартакіади учителів. Школа визнана переможцем у конкурсі на кращий благоустрій прилеглої території серед навчальних закладів.

У закладі здійснюється поглиблене вивчення  історії, біології. Учні 10-11 класів мають змогу навчатися за  технологічним, історичним, спортивним, математичним та філологічним  профілями.

Адреса: вул. Герцена, 5, м. Умань, Черкаська область, 20300
Тел.: (04744) 4-80-42
E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Сайт: uman-school3.edukit.ck.ua  

 

Уманська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 4

Директор школи - Очеретяний Леонід Миколайович,
заступники  директора з навчально-виховної роботи - Андрущенко Ольга Михайлівна та  Білоконь Оксана Дмитрівна.

У школі працюють 34 педагоги, з них: 13 педагоги мають кваліфікаційну  категорію «спеціаліст вищої категорії», 12 – кваліфікаційну категорію «спеціаліст першої категорії», 3– кваліфікаційну категорію «спеціаліст другої категорії», 6 – кваліфікаційну категорію «спеціаліст».  5 вчителів мають  педагогічне  звання  "учитель-методист", 9 - педагогічне звання "старший учитель". 

Уманська загальноосвітня школа №4 є базовою школою волонтерського руху.

У закладі здійснюється поглиблене вивчення  української мови. Учні 10-11 класів мають змогу навчатися за  філологічним  профілем.

Адреса: вул. Малофонтанна, 25, м. Умань, Черкаська область, 20300
Тел.: (04744) 3-48-86, 3-48-27
E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Сайт: shkola4.at.ua  

 

Уманська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 5 імені В.І.Чуйкова 

В.о. директора, заступник директора з навчально-виховної роботи - Бугерук Ольга Ігорівна,
заступник директора з навчально- виховної роботи - Дем'янчук Ніна Павлівна.

У школі працюють 42 педагогічних працівники, з них: 12 учителів мають кваліфікаційну категорію «спеціаліст вищої категорії», 18 – кваліфікаційну категорію «спеціаліст першої категорії», 7 – кваліфікаційну категорію «спеціаліст другої категорії», 5– кваліфікаційну категорію «спеціаліст». Сім  вчителів  мають педагогічне звання «старший учитель» та один педагог - педагогічне звання «учитель-методист».

Педагогічний колектив школи працює над науково-методичною проблемою: «Формування всебічно розвинутої особистості через впровадження нових форм, методів навчання та виховання».

У закладі здійснюється поглиблене вивчення  географії та біології. Учні 10-11 класів мають змогу навчатися за  філологічним, екологічним та географічним профілями.

Адреса: вул.Київська, 19А, м. Умань, Черкаська область, 20300
Тел.: (04744) 3–30–66, 3-37-16, 3-79-46
E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Сайт: school5uman.ucoz.ua  

 

Уманський навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів № 6 – дошкільний навчальний заклад»

Директор навчально-виховного комплексу - Надєіна Світлана Вікторівна,
заступник директора з навчально-виховної роботи – Косовська Тетяна Володимирівна.

Узакладі працюють 26 педагогічних працівників, з них: 3педагоги мають кваліфікаційну категорію «спеціаліст вищої категорії», 7 – кваліфікаційну категорію «спеціаліст першої категорії», 3 – кваліфікаційну категорію «спеціаліст другої категорії», 13 – кваліфікаційну категорію «спеціаліст».

З 2007 року навчальний заклад веде  експериментально- дослідну роботу  як експерементальний майданчик регіонального рівня на тему: «Виховання гуманістичних цінностей особистості в контексті Авторської школи О.А.Захаренка». 

Дошкільний підрозділ НВК «Віночок» у складі 2-х різновікових груп обрали виховну роботу по стежинам любові: «Любов до ближнього», «Любов до природи».

Адреса: вул.Михайлівська, 30, м. Умань, Черкаська область, 20300
Тел.: (04744) 3-61-98
E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Сайт: uman-nvk6.edukit.ck.ua  

 

Уманський навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 7 - колегіум»

Директор навчально-виховного комплексу - Матвієнко Любов Дмитрівна,
заступники директора з навчально-виховної роботи: Задорожня Аліна Валентинівна, Безпечанська Вікторія Валентинівна, Кальницька Ніна Семенівна, Ганич Світлана Миколаївна.

У закладі працюють 68 педагогічних працівників, з них: 25 педагогів мають кваліфікаційну категорію «спеціаліст вищої категорії», 16 – кваліфікаційну категорію «спеціаліст першої категорії», 12 – кваліфікаційну категорію «спеціаліст другої категорії», 15 – кваліфікаційну категорію «спеціаліст».Десять педагогів мають педагогічне звання «старший учитель» та 5 – педагогічне звання «учитель- методист».

Навчальний заклад працює над проблемою «Удосконалення навчально-виховного процесу педагогічних та управлінських технологій на основі провідних ідей педагогіки успіху».

Основними профілями навчання учнів є філологічно-філософський та суспільно-гуманітарний. Учні мають можливість поглиблено вивчати українську мову, історію України, правознавство.

Адреса: вул.Слонського Анатолія, 12, м. Умань, Черкаська область, 20300
Тел.: (04744) 3-44-66, 3-46-69
E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Сайт: school7colegium.ucoz.ua  

 

Уманська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 8

Директор школи - Шелепко Геннадій Анатолійович,
заступники директора з навчально-виховної роботи - Чеканюк Лідія Григорівна та Бурла Вікторія Вікторівна.

У закладі працюють 26 педагогічних працівників, з них: 8 педагогів мають кваліфікаційну категорію «спеціаліст вищої категорії», 12 – кваліфікаційну категорію «спеціаліст першої категорії», 1 – кваліфікаційну категорію «спеціаліст другої категорії», 5 – кваліфікаційну категорію «спеціаліст».

Головними завданнями школи сьогодні є:

  • виховання громадянина України;
  • формування особистості учня;
  • розвиток здібностей і обдарувань дітей;
  • виконання вимог Державного стандарту загальної середньої освіти;
  • підготовка учнів до подальшої освіти і трудової діяльності;
  • виховання шанобливого ставлення до родини, поваги до народних традицій і звичаїв, державної мови;
  • виховання свідомого ставлення до власного здоров’я та  здоров’я інших громадян як найвищої соціальної цінності;
  • формування засад здорового способу життя;
  • збереження і зміцнення фізичного та психічного здоров’я учнів.

Учні 10-11 класів мають змогу навчатися  у профільних класах та профільних групах в напрямку мистецької та технологічної освіти.

Адреса: вул.Суровцової, 3, м. Умань, Черкаська область, 20300
Тел.: (04744) 3-61-92
E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Сайт: umschool-8.ucoz.ua  

 

Уманська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 9

Директор школи -Тенц Ірина Іванівна, 
заступники директора з навчально-виховної роботи: Орлик Оксана Іванівна та Зерник Леся Василівна.

У закладі працюють 44 педагогічних працівники, з них: 26 педагогів мають кваліфікаційну категорію «спеціаліст вищої категорії», 9 – кваліфікаційну категорію «спеціаліст першої категорії», 2 – кваліфікаційну категорію «спеціаліст другої категорії», 7 – кваліфікаційну категорію «спеціаліст».  Дев'ять педагогів мають педагогічне звання  «старший учитель» та чотири педагоги – педагогічне звання «учитель-методист».

Педагогічний колектив працює над проблемою «Створення комфортних емоційно-психологічних умов для формування у школярів потреб і навичок самоосвітньої діяльності».

У школі поглиблено вивчається українська мова, фізика, біологія, ефективно реалізується профільне навчання (українська філологія). Заклад є базовим з провадження інклюзивного навчання для дітей із вадами слуху.

Адреса: вул.Інтернаціональна, 77, м. Умань, Черкаська область, 20300
Тел.: (04744) 3-98-19
E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Сайт: school9.um.ck.ua  

 

Уманський навчально-виховний комплекс«Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 10 - медична гімназія»

Директор навчально-виховного комплексу  - Шульга Стефанія Іванівна,
заступник директора з навчально-виховної роботи - Молчан Галина Павлівна.

У закладі працюють 32 педагогічних працівники, з них: 13 педагогів мають кваліфікаційну категорію «спеціаліст вищої категорії», 8 – кваліфікаційну категорію «спеціаліст першої категорії», 3 – кваліфікаційну категорію «спеціаліст другої категорії», 8 – кваліфікаційну категорію «спеціаліст».  Чотири педагоги мають педагогічне звання  «старший учитель» та три педагоги – педагогічне звання «учитель-методист».

Педагогічний колектив працює над проблемою «Підвищення професійної майстерності фахового рівня вчителя як засіб розвитку творчої особистості учня».

У закладі поглиблено вивчається біологія. Учні 10-11 класів мають можливість навчатися за біолого-фізичним профілем.

Адреса: вул. Шкільна, 40, м. Умань, Черкаська область, 20300
Тел.: (04744)3-20-01
E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Сайт: shcool10uman.ucoz.ru  

 

Уманська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 11 імені М.П.Бажана 

Директор школи - Сокирський Володимир Васильович,
заступники директора з навчально-виховної роботи - Руда Оксана Вікторівна, Мельник Юлія Василівна, Миколайко Оксана Віталіївна,
заступник директора з адміністративно-господарської діяльності - Бредній Віталій Анатолійович.

У закладі працюють 89 педагогічних працівників, з них: 36 педагогів мають кваліфікаційну категорію «спеціаліст вищої категорії», 20 – кваліфікаційну категорію «спеціаліст першої категорії», 10 – кваліфікаційну категорію «спеціаліст другої категорії», 23 – кваліфікаційну категорію «спеціаліст».  Одинадцять педагогів мають педагогічне звання  «старший учитель» та п'ять педагогів – педагогічне звання «учитель-методист».

Педагогічний колектив працює над проблемою «Якісна освіта запорука самореалізації особистості».

У закладі поглиблено вивчається математика, українська мова, англійська мова. Учні 10-11 класів мають можливість навчатися за філологічними (українська мова, англійська мова) та  математичним профілями.

Адреса: вул. Ломоносова, 5, м. Умань, Черкаська область, 20300
Тел.: (04744) 3-80-69; 3-25-96
E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Сайт: school-11.at.ua  

 

Уманська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 12 з поглибленим вивченням англійської мови 

Директор школи - Кузьменко Надія Іванівна,
заступники директора з навчально-виховної роботи: Мельник Наталія Павлівна, Котляренко Лариса Михайлівна, Задорожна Людмила Олексіївна.

У закладі працюють 30 педагогічних працівників, з них: 14 педагогів мають кваліфікаційну категорію «спеціаліст вищої категорії», 8 – кваліфікаційну категорію «спеціаліст першої категорії», 3 – кваліфікаційну категорію «спеціаліст другої категорії», 5 – кваліфікаційну категорію «спеціаліст».  Чотири педагоги мають педагогічне звання  «старший учитель» та три педагоги – педагогічне звання «учитель-методист».

Школа працює над проблемою «Забезпечення формування особистості учня на основі якісної освіти, розвитку його творчих можливостей, самовдосконалення через підвищення рівня компетентності педагогів».

У школі поглиблено вивчається англійська мова з першого класу.

Адреса: вул. Миколи Хвильового,17, м. Умань, Черкаська область, 20300
Тел.: (04744) 4-99-14
E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Сайт: school12uman.ucoz.ua  

 

Уманська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 14

Директор школи – Глущук Тетяна Іванівна,
заступники директораз навчально-виховної роботи: Чухрієнко Людмила Дмитрівна; Сьомак Алла Михайлівна; Задорожна Любов Олександрівна.

Ушколі працюють 73 педагоги, з них: 23  мають кваліфікаційну категорію «спеціаліст вищої категорії»,  33 - кваліфікаційну категорію «спеціаліст першої категорії», 7 - кваліфікаційну категорію «спеціаліст другої категорії», 10 - кваліфікаційну категорію «спеціаліст». Троє педагогів мають педагогічне звання «учитель - методист» та чотирнадцять –  педагогічне звання «старший учитель».

Педагогічний колектив працює над проблемою „Діяльність педагогічного колективу щодо забезпечення умов для самореалізації особистості відповідно до її здібностей та інтересів”.

У закладі поглиблено вивчається українська мова та біологія. Учні 10-11 класів мають можливість навчатися за філологічним, технологічним та  біолого-хімічним профілями.

Адреса: вул. Незалежності, 69\20, м. Умань, Черкаська область, 20300
Тел.: (04744) 4-52-31
E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Сайт: umanschool14.at.ua  

 

Уманський навчально-виховний комплекс № 17 «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад»

Директор навчально-виховного комплексу – Теличко Майя Віталіївна;
заступники директора з навчально-виховної роботи: Прокопенко Оксана Василівна,  Козиненко Тетяна Михайлівна.

Узакладі працюють 30 педагогів, з них: 12 мають кваліфікаційну категорію «спеціаліст вищої категорії»,  8 - кваліфікаційну категорію «спеціаліст першої категорії», 3 - кваліфікаційну категорію «спеціаліст другої категорії», 7 - кваліфікаційну категорію «спеціаліст».

Педагоги закладу працюють над проблемою «Створення ситуації успіху – творча співпраця учителя й учня у навчально-виховному процесі».

Основними  напрямками роботи колективу є:

- забезпечення безпечних і оптимальних умов для здійснення навчально-виховного процесу;
- робота з обдарованою молоддю;
- упровадження допрофільної підготовки школярів та вдосконалення профільного навчання;
- підвищення професійного та методичного рівня педагогів;
- пропаганда здорового способу життя та формування культури здоров’я, робота щодо впровадження власної моделі «Школи сприяння здоров’ю»;
- взаємодія з батьками і громадськістю з метою підвищення ефективності навчально-виховного процесу.

Адреса: вул. Маяковського, 73/7, м. Умань, Черкаська область, 20300
Тел.: (04744) 3-96-53
E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Сайт: nvklicey.udpu.org.ua  

 

Навчально-виховний комплекс № 24 «Дошкільний навчальний заклад – загальноосвітній навчальний заклад І ступеня»

Директор навчально-виховного комплексу – Данилюк Ірина Семенівна,
заступник директора з навчально-виховної роботи – Субота Людмила Олександрівна.

Узакладі працюють 23 педагоги, з них: 6 мають кваліфікаційну категорію «спеціаліст вищої категорії»,  6  - кваліфікаційну категорію «спеціаліст першої категорії», 3 - кваліфікаційну категорію «спеціаліст другої категорії», 8 - кваліфікаційну категорію «спеціаліст».  Три педагоги мають педагогічне звання «вихователь -методист».

Заклад здійснює виховання дітей дошкільного віку та навчання молодших школярів. У навчально-виховному комплексі № 24 працює музей рідного краю «Дивосвіт», відкрито географічний майданчик та добудовано спортивний майданчик з міні-футболу. Заклад має статус «Центр розвитку дитини» та звання «Школа сприяння здоров’ю».

Адреса:  вул. Мазепи, 3А, м. Умань, Черкаська область, 20300
Тел.: (04744) 4-51-58
E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Сайт: nvk24.com.ua  

 

Навчально-виховний комплекс № 1 „Дошкільний навчальний заклад загальноосвітній навчальний заклад  І ступеня”

Директор навчально-виховного комплексу – Кривда Вікторія Миколаївна,
заступник директора з навчально-виховної роботи – Новіцька Людмила Іванівна.

Узакладі працює 34 педагоги, з них: 11 мають кваліфікаційну категорію «спеціаліст вищої категорії»,  9 - кваліфікаційну категорію «спеціаліст першої категорії», 4 - кваліфікаційну категорію «спеціаліст другої категорії», 10 - кваліфікаційну категорію «спеціаліст».  Чотири педагоги мають педагогічне звання «вихователь -методист», один педагог - педагогічне звання «старший учитель».

Пріоритетними  профільно-варіативними напрямами роботи  закладу єфізкультурно-оздоровчий, гуманітарний, музичний.  Для їх ефективної реалізації організовано роботу Школи санітарної просвіти «Здоров’ятко», гуртків: хореографічного, вокального, туристичного напряму,  іноземної мови, гри на дитячих музичних інструментах, акробатики, стрибків зі скакалкою, бісероплетіння, секції з настільного тенісу.

Навчально-виховний комплекс є Школою сприяння  здоров’ю, експериментальним майданчиком Всеукраїнського рівня  з проблеми:   «Дидактико-методична система розвитку дитячої творчості у межах навчально-виховного процесу дошкільного та загальноосвітнього навчального закладу» та опорним закладом із впровадження інноваційних технологій у навчально-виховний процес.

Адреса: вул. Тютюнника, 9А, м. Умань, Черкаська область, 20300
Тел.: (04744) 3-38-65
E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Сайт: uman-nvk1.edukit.ck.ua

 

Прочитано 3371 разів