Четвер, 25 січня 2018 13:45

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Чергове засідання виконавчого комітету Уманської міської ради відбулося 25 січня,  на якому було розглянуто низку питань.

На початку засідання міський голова Олександр Цебрій нагородив Почесною грамотою виконавчого комітету Уманської міської ради за сумлінну працю, зразкове виконання посадових обов’язків, високий професіоналізм та з нагоди 30-річчя від дня народження Тетяну Сокирську головного спеціаліста бухгалтерської служби виконавчого комітету Уманської міської ради та за  багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди ювілею від дня народження соціальних робітників відділення соціальної допомоги вдома Центру соціальних послуг управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради: Валентину Богайчук та Галину Охоту.

Також очільник міста оголосив Подяку міського голови м.Умань за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток освіти міста та з нагоди ювілею від дня народження Людмилі Фоменко вчителю української мови і літератури Уманського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 10 – медична гімназія» Уманської міської ради Черкаської області.

На черговому засіданні члени виконавчого комітету заслухали звіт про стан роботи з письмовими і усними зверненнями громадян у виконавчих органах міської ради в 2017 році.

На засіданні було надано дозволи на розміщення зовнішньої реклами, вирубку дерев та укладення угод, що потребують нотаріального посвідчення.

Також під час засідання члени виконавчого комітету затвердили склад міської галузевої Ради бізнесменів та промисловців при виконавчому комітеті Уманської міської ради в новій редакції.

Було погоджено штатні розписи на 2018 рік: закладів освіти, структурних підрозділів відділу освіти Уманської міської ради, Уманського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», структурного підрозділу відділу охорони здоров’я Уманської міської ради, КП  «Уманська міська лікарня», КП «Уманська стоматологічна поліклініка», КЗ «Уманський міський центр первинної медико-санітарної допомоги», Уманської дитячої міської лікарні, Уманської лікарні №2, Уманської міської лікарні №3, Уманського полового будинку, автогосподарства відділу охорони здоров’я Уманської міської ради, Уманського міського інформаційно-аналітичного центру медичної статистики, структурних підрозділів відділу культури Уманської міської ради та закладів культури міста, територіального центру соціального обслуговування  – Центру соціальних послуг управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради.

На засіданні було схвалено керівника робіт та штаб з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій місцевого рівня та затверджено статути КП «Уманьводоканал» Уманської міської ради  та УКП «КОМУНАЛЬНИК» в новій редакції.

Крім того, погоджено надання одноразової адресної матеріальної допомоги окремим громадянам тощо.

Yes Yes

Yes Yes

Прочитано 1119 разів