П'ятниця, 01 червня 2018 15:35

До уваги батьків!

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

З метою зайнятості дітей та учнівської молоді влітку 2018 року у період з 01 червня по 20 червня 2018 року буде організовано проведення  відпочинкової зміни для учнів 1-4 класів з дворазовим харчуванням, на базі:

  • Уманського   навчально-виховного   комплексу № 17 «Загальноосвітня школа I-III ступенів – дошкільний навчальний заклад»;
  • Уманського навчально-виховного комплексу № 1 «Дошкільний навчальний заклад - загальноосвітній навчальний заклад I ступеня»;
  • Уманського навчально-виховного комплексу № 24 «Дошкільний навчальний заклад - загальноосвітній навчальний заклад I ступеня».

У період з 11 червня по 27 червня 2018 року для вихованців закладів позашкільної освіти буде організовано проведення відпочинкової зміни з одноразовим харчуванням на базі:

  • Станції юних техніків м. Умань;
  • Станції юних туристів м. Умань;
  • Уманського міського центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді;
  • Уманського міського будинку дитячої та юнацької творчості м. Умань.

 

Крім того, у період з 01 червня по 20 червня 2018 року з 900 до 1200 год. на території спортивних майданчиків закладів загальної середньої освіти та навчально-виховних комплексів міста буде організовано дозвілля дітей в рамках виховання учнів в процесі позашкільної роботи.

 В мікрорайонах міста на прибудинкових територіях працюватиме Центр дозвілля та відпочинку дітей шкільного віку «Барвограй».

Детальний графік роботи Центру «Барвограй» буде оприлюднено найближчим часом на дошках оголошень міста та на офіційних сайтах: виконавчого комітету Уманської міської ради, управління праці та соціального захисту населення та відділу освіти Уманської міської ради.

Прочитано 1425 разів