П'ятниця, 20 липня 2018 12:10

«Маршрути успіхів» у Кам’янці-Подільському

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Асоціація міст України в рамках проекту USAID «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС) реалізує програму навчальних візитів «Маршрути успіхів».

18-19 липня в рамках проекту «Маршрути успіхів» в м. Кам’янець-Подільський пройшов навчальний візит на тему: «Підвищення туристичної привабливості Кам’янця-Подільського як чинник економічного розвитку міста».

У роботі навчального візиту взяли участь близько 30 представників міст з 19 областей України. Серед учасників – заступник міського голови з економічних питань Юлія Малішевська.

Темою зустрічі є переймання досвіду в туристичній галузі, знайомство з туристичними новинками міста, роботою у сфері подієвого туризму.

Виконавчий директор АМУ Олександр Слобожан у вступному слові зазначив про важливість обміну досвідом між органами місцевого самоврядування, результативність програми «Маршрут успіху». Також Олександр Володимирович розповів про роботу Асоціації міст України щодо розбудови місцевого самоврядування.

З вітальним словом до учасників звернувся міський голова м. Кам’янець-Подільський Михайло Сімашкевич. Він презентував своє місто, розповів про розвиток туризму і досягнуті успіхи, побажав учасникам плідної роботи. 

Фахівці туристичної галузі Кам’янця-Подільського представили "родзинки туристичного бізнесу".

Під час візиту представники міст ознайомилися із різними видами екскурсій містом: тур на електромобілі, на авто-амфібії БРДМ та новий, щойно апробований туристичний маршрут «UAZ-Drive».

Учасники проекту «Маршрути успіхів» отримали змогу на собі відчути усі враження туристів, що перебувають у місті, яке називають «Квіткою на камені». 

Yes Yes

Прочитано 732 разів