Середа, 22 серпня 2018 17:14

Відбулось засідання постійної комісії з питань архітектури, регулювання земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

22 серпня відбулось засідання постійної комісії з питань архітектури, регулювання земельних відносин та охорони  навколишнього  природного середовища на якому розглянули проекти рішень: «Про затвердження Порядку присвоєння та зміни адрес об’єктам нерухомого майна в м. Умань.»,  «Про проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки за адресою: вул. Кизила Андрія, 10», «Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення шляхом викупу за адресою: вул. Визволителів, 29-Б.», «Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення шляхом викупу за адресою: вул. Інженерна, 6-В.», «Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення шляхом викупу за адресою: вул. Слонського Анатолія, 1.», «Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення шляхом викупу за адресою: вул. Тімірязєва, 78-А.», «Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення шляхом викупу за адресою: вул. Вокзальна, 4-А» та  ряд проектів рішень щодо землеустрою.  Комісією також розглянуто звернення юридичних та фізичних осіб.

В роботі комісії взяли участь  секретар ради Л.М. Кирилюк, начальник відділу архітектури, містобудування та кадастру Корніюк О.В. та завідувач сектором земельних відносин відділу з питань комунальної власності та земельних відносин Гордієнко І.І.

 

Прочитано 355 разів