Середа, 22 травня 2019 15:10

Відбулось засідання постійної комісії з питань розвитку виробництва, підприємництва, інвестиційної та зовнішньо-економічної політики

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

22 травня відбулось засідання постійної комісії з питань розвитку виробництва, підприємництва, інвестиційної та зовнішньо-економічної політики на якому розглянули проекти рішень «Про виконання показників Програми економічного і соціального розвитку м. Умань за 2018 рік», «Про надання місцевої гарантії Уманської міської ради для забезпечення виконання боргових зобов’язань УКП «Уманьтеплокомуненерго» за кредитом Північної Екологічної Фінансової Корпорації (НЕФКО) для реалізації проекту «DemoUkrainaDН – Умань» в м. Умань, Черкаської області, в рамках програми DemoUkrainaDH у співпраці з НЕФКО», «Про затвердження тексту договору про погашення заборгованості за виконання гарантійних зобов’язань» та «Про місцеві податки i збори».

В роботі комісії взяли участь секретар міської ради Кирилюк Л.М., заступник міського голови Малішевська Ю.Ю., директор УКП «Уманьтеплокомуненерго» Христинець В.Г., начальник фінансового управління Петриченко А.В. та начальник відділу планування доходів бюджету та фінансів установ виробничої сфери фінансового управління Опенько В.А.

 

Прочитано 355 разів