Середа, 24 березня 2021 11:08

Чергова сесія Уманської міської ради VIIІ скликання

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Відповідно внесених змін до розпорядження міського голови від 19 березня 2021 року № 100-р на розгляд чергової сесії Уманської міської ради, яка відбудеться 29 березня 2021 року о 10.00 годині буде винесено наступний порядок денний:

1. Про затвердження Положення про виконавчий комітет Уманської міської ради в новій редакції.

2. Про затвердження Положення про відділ ведення Державного реєстру   виборців Уманської міської ради в новій редакції.

3. Про затвердження Положення про архівний відділ Уманської міської ради в новій редакції.

4. Про затвердження Положення про відділ державної реєстрації виконавчого комітету Уманської міської ради в новій редакції.

5. Про затвердження Положення про управління містобудування, землевпорядкування, комунального майна та будівельного контролю Уманської міської ради.

6. Про затвердження Положення про управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради.

7. Про міську Програму роботи з обдарованою молоддю на 2021-2024 роки у новій редакції.

8. Про затвердження передавального акта відділу освіти Уманської міської ради.

9. Про програму «Молодь Умані» на 2021 рік у новій редакції.

10. Про програму національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2021 - 2025 роки у новій редакції.

11. Про програму розвитку фізичної культури і спорту в Уманській міській територіальній громаді на 2021 рік.

12. Про програму розвитку футболу в Уманській міській територіальній громаді на 2021 рік.

13. Про міськуцільову Програму розвитку тазабезпечення функціонування системи оповіщення про загрозу або виникнення надзвичайних ситуацій на території Уманської міської територіальної громади на 2021-2023 роки.

14. Про затвердження міської цільової Програми забезпечення цивільно-військового співробітництва та розвиток шефства над військовими частинами Збройних Сил України на 2021-2023 роки.

15. Про внесення змін до Програми розвитку туризму в м. Умань на 2021-2023 роки.

16. Про Програму професійного навчання посадових осіб місцевого самоврядування на 2021-2025 роки.

17. Про затвердження Програми популяризації культурної спадщини в Уманській міській територіальній громаді на 2021 рік.

18. Про передачу майна УМАНСЬКОМУ КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «КОМУНАЛЬНИК».

19. Про затвердження передавального акта відділу культури Уманської міської ради.

20. Про затвердження Програми підтримки Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Паланської сільської ради на 2021 рік у новій редакції.

21. Про затвердження міської програми «Цукровий діабет» на 2021 рік у новій редакції.

22. Про затвердження Програми розвитку та підтримки комунальних некомерційних підприємств галузі охорони здоров’я Уманської міської територіальної громади, що надають спеціалізовану медичну допомогу на 2021-2025 роки у новій редакції.

23. Про затвердження міської Програми забезпечення медичної допомоги хворим на фенілкетонуріюна 2021-2025 роки у новій редакції.

24. Про затвердження Програми розвитку та підтримки комунального некомерційного підприємства «Уманський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Уманської міської ради на 2021-2025 роки у новій редакції.

25. Про затвердження міської програми «Пільгове зубопротезування окремих категорій громадян Уманської міської територіальної громадина 2021-2025 роки» у новій редакції.

26. Про затвердження Програми забезпечення лікарськими засобами у разі амбулаторного лікування окремих категорій населення Уманської міської територіальної громади на 2021-2025 роки у новій редакції.

27. Про затвердження проміжного ліквідаційного балансу відділу охорони здоров’я.

28. Про списання дебіторської заборгованості відділу охорони здоров’я.

29. Про передачу майна відділу охорони здоров’я.

30. Про передачу земельної ділянки на баланс КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА«УМАНСЬКА ПСИХІАТРИЧНА ЛІКАРНЯ» УМАНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ.

31. Про зміну назви КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «УМАНСЬКА МІСЬКА ЛІКАРНЯ» УМАНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ на КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО «УМАНСЬКА ЦЕНТРАЛЬНА МІСЬКА ЛІКАРНЯ» УМАНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ.

32. Про зміни до Плану діяльності Уманської міської ради та її виконавчого комітету з підготовки проєктів регуляторних актів на 2021 рік.

33. Про внесення змін до рішення міської ради від 13.11.2020 року № 6-2/8 «Про утворення та обрання постійних комісій Уманської міської радиУманського району Черкаської області VIII скликання у складі голови та членів комісії».

34. Про внесення змін до рішення Уманської міської ради від 23.12.2020 року № 9-5/8 «Про реорганізацію Полянецької сільської ради шляхом приєднання до Уманської міської ради та виконавчого комітету Полянецької сільської ради - до виконавчого комітету Уманської міської ради».

35. Про представників міської ради в Редакційній раді КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ТЕЛЕКОМПАНІЯ УМАНЬ».

36. Про визначення друкованого засобу масової інформації, в якому офіційно оприлюднюються акти Уманської міської ради та її виконавчих органів.

37. Про затвердження Програми регулювання чисельності безпритульних тварин на2021-2026 роки.

38. Про затвердження місця масовоговідпочинку населення на водному об’єкті в м. Умань.

39. Про розгляд петиції Тиховської Я.М.

40. Про делегування функцій замовника з капітального ремонту доріг.

41. Про затвердження Програми щодо організації розроблення містобудівної документації на 2021 - 2022 роки.

42. Про розробку детального плану території комунальних підприємств та зелених насаджень, обмеженої вулицями Бандери Степана та Білогрудівською.

43. Про затвердження детального плану території житлової та громадської забудови, обмеженої вулицями Великою фонтанною, Гоголя, Малофонтанною та Шевченка.

44. Про затвердження детального плану території житлової та громадської забудови, обмеженої вулицями Інтернаціональною, Лермонтова, Маяковського та Бетховена.

45. Про затвердження змін до детального плану території житлової та громадської забудови, обмеженої вулицями Костельною, Грушевського, Горького, Європейською, Кизила Андрія та Слонського Анатолія.

46. Про затвердження детального плану території житлової та громадської забудови, обмеженої вулицями Інтернаціональною, Київською, Маяковського та Лермонтова.

47. Про затвердження Програми управління комунальним майном Уманської міської територіальної громади на 2021-2025 роки.

48. Про затвердження Переліку об’єктів комунальної власності Уманської міської територіальної громади, що підлягають приватизації у 2021 році.

49. Про приватизацію об’єктакомунальної власності – 7/50часток від нежитлових будівельза адресою:вул. Шевченка, 26а.

50. Про приватизацію об’єктакомунальної власності – 43/50часток від нежитлових будівельза адресою:вул. Шевченка, 26а.

51. Про включення до Переліку другого типу об’єкта за адресою: вул. Володимира Мономаха, 6.

52. Про встановлення цільового призначення приміщення за адресою: вул. Небесної Сотні, 17/1.

53. Про встановлення цільового призначення частини приміщень за адресою: вул. Небесної Сотні, 17/1.

54. Про надання згоди на безоплатне приймання з державної власності у власність Уманської міської територіальної громади світлофорних об’єктів.

55. Про встановлення обмежень щодо продажута споживання пива, алкогольних, слабоалкогольнихнапоїв, вин столових на території Уманської міської територіальної громади.

56. Про розгляд заяв з питань затвердження технічної документації із землеустрою та надання у власність земельних ділянок.

57. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою Уманському національному університету садівництва.

58. Про розгляд звернень фізичних та юридичних осіб з питань надання в користування земельних ділянок.

59. Про розгляд заяв з питань надання згоди на відновлення меж земельних ділянок.

60. Про затвердження технічної документації із землеустрою та надання у власність земельної ділянки за адресою: вул. Потоцького, 9.

61. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою: вул. Незалежності, 67.

62. Про розгляд звернень з питань поновлення терміну оренди землі та надання в користування земельних ділянок.

63. Про розгляд звернень з питань надання дозволів на розроблення документації із землеустрою.

64. Про розгляд заяв з питань затвердження матеріалів із землеустрою та надання у власність земельних ділянок.

65. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою: вул. Європейська, 65.

66. Про розгляд звернень фізичних та юридичних осіб з питань регулювання земельних відносин.

67. Про розгляд заяв з питань надання згоди на відновлення меж земельних ділянок та дозволів на розроблення документації із землеустрою.

68. Про розгляд заяв з питань затвердження матеріалів із землеустрою та надання у власність земельних ділянок.

69. Про розгляд звернень фізичних та юридичних осіб з питань надання дозволів на виготовлення документацій із землеустрою.

70. Про розгляд звернень з питань затвердження матеріалів із землеустрою та надання в користування земельних ділянок.

71. Про внесення доповнень до рішення Уманської міської ради від 16 жовтня 2015 року № 2.10-77/6 «Про затвердження Правил регулювання земельних відносин, пов’язаних з наданням громадянам у користування або у власність земельних ділянок для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, ведення садівництва, індивідуального дачного будівництва у м. Умань».

72. Про внесення доповнень та змін до Програми здійснення землеустрою на території Уманської міської територіальної громади, затвердженої рішенням Уманської міської ради від 27.01.2021 року № 2-6/8 та до рішення Уманської міської ради від 27.01.2021 року № 3-6/8 «Про проведення нормативної грошової оцінки земель Уманської міської територіальної громади».

73. Про надання дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок , які будуть продані на конкурентних засадах (земельних торгах у формі аукціону).

74. Про надання дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності, право оренди яких буде виставлено на торги окремими лотами.

75. Про встановлення ставок орендної плати за земельні ділянки, які перебувають у комунальній власності Уманської міської територіальної громади.

76. Про проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки за адресою: вул. Бандери Степана, 6.

77. Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення шляхом викупуза адресою: вул. Бандери Степана, 2а.

78. Про розгляд заяви Зелинського Сергія Сергійовича про надання згоди на відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: вул. Прохожа, 7.

79. Про розгляд заяв Зелинського Сергія Сергійовича про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою: вул. Пушкіна, 46Б-1.

80. Про розгляд заяви про звільнення.

81. Про надання згоди на прийняття виробів медичного призначення у власність Уманської міської територіальної громади.

82. Різне.

Запрошуються депутати, керівники управлінь, відділів, підприємств та організацій міста.

 

Прочитано 907 разів