Середа, 18 серпня 2021 09:00

Про скликання позачергової сесії Уманської міської ради VIIІ скликання

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Відповідно до пункту 20 частини четвертої статті 42, частини четвертої статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Регламенту Уманської міської ради Уманського району Черкаської області VIII скликання, затвердженого рішенням Уманської міської ради від 13 листопада 2020 року № 3-2/8:

І. Скликати позачергову сесію Уманської міської ради VIІІ скликання 19 серпня 2021 року на 09.00 годину в сесійній залі ради з порядком денним:

1. Про виконання бюджету Уманської міської територіальної громади за І півріччя 2021 року.

2. Про надання повноважень секретарю міської ради Терещенко К.В.

3. Про внесення змін до рішення міської ради від 13.11.2020 року № 6-2/8 «Про утворення та обрання постійних комісій Уманської міської ради Уманського району Черкаської  області VIII скликання у складі голови  та членів комісії».

4. Про внесення змін до рішення міської ради від 30 квітня 2021 року № 3-13/8«Про затвердження Програми соціальної допомоги «Турбота» на 2021-2027 роки» у новій редакції.

5. Про внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку Уманської міської територіальної громади на 2021 рік.

6. Про затвердження Статуту Уманського міського центру позашкільної освіти «Територія творчості».

7. Про затвердження Статуту Уманської дитячої школи мистецтв «Антарес».

8. Про затвердження передавальних актів.

9. Про передачу майна УМАНСЬКОГОМІЖШКІЛЬНОГО НАВЧАЛЬНО-ВИРОБНИЧОГО КОМБІНАТУ.

10. Про затвердження детального плану території житлової та громадської забудови, обмеженої вулицею Мічуріна, адміністративною межею села Родниківка та Войтівським ставом.

11. Про затвердження детального плану території житлової та громадської забудови, обмеженої вулицями Радзієвського, Успенською, Карпінського та Ганжі.

12. Про затвердження детального плану території складів і баз, житлової та громадської забудови, обмеженої вулицями Заводською, Виговського та Осташівським ставом.

13. Про затвердження детального плану території складів і баз, обмеженої вулицею Юмашева, територією Одеської залізниці та вулицею Герцена.

14. Про затвердження змін до детального плану території житлової та громадської забудови, обмеженої вулицею Визволителів і провулком Піківецьким.

15. Про затвердження змін до детального плану території житлової та громадської забудови, обмеженої вулицями Благовісною, Калнишевського та територією ставу Звірки.

16. Про скасування рішення міської ради від 27.12.2012 року №3.2-33/6 «Про затвердження Порядку пайової участі замовників розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Умань в новій редакції».

17. Про включення до Переліку другого типу об’єкта за адресою: пл. Соборності, 1а.

18. Про встановлення використання нежитлового приміщення за адресою : вул. Мазепи, 3 за цільовим призначенням.

19. Про передачу безоплатно майна на баланс КП «Уманська муніципальна варта».

20. Про передачу безоплатно гаража на баланс управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради.

21. Про надання повноважень щодо самопредставництва управління містобудування, землевпорядкування, комунального майна та будівельного контролю Уманської міської ради в судах.

22. Про проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки за адресою: пров. Добросусідський, 9.

23. Про надання згоди на  прийняття  земельних ділянок для розміщення та постійної діяльності Збройних Сил України з державної  до комунальної власності Уманської міської ради .

24. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності, право оренди якої буде виставлено на земельні торги за адресою: вул. Теплична.

25. Про надання дозволу на розробку проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності, право оренди якої буде виставлено на земельні торги за адресою: вул. Кармелюка для будівництва та  обслуговування об’єктів туристичної інфраструктури .

26. Про надання дозволу на розробку проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності, право оренди якої буде виставлено на земельні торги за адресою: вул. Калнишевського.

27.Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для збереження та використання регіональних ландшафтних парків за адресою:  вул. Челюскінців.

28. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Уманської міської ради, яка виставляється на земельні торги за адресою: вул. Володимира Мономаха, 32-А.

29. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності за адресою:  вул. Незалежності, 7.

30. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності за адресою:  вул. Незалежності, 5.

31. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності, право оренди якої буде виставлено на земельні торги за адресою: м.Умань, вул. Кармелюка для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства.

32. Про розгляд звернень фізичних та юридичних осіб з питань регулювання земельних відносин .

33. Про розгляд звернень фізичних осіб з питань надання дозволів на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних  ділянок.

34. Про розгляд звернень фізичних та юридичних осіб з питань затвердження матеріалів із землеустрою та надання земельних ділянок у користування.

35. Про розгляд звернень фізичних та юридичних осіб з питань надання дозволів на виготовлення технічних документацій та проектів із землеустрою.

36. Про розгляд звернень фізичних осіб з питань затвердження матеріалів із землеустрою та надання земельних ділянок у власність .

ІІ. Запросити до участі в роботі сесії начальників виконавчих органів  Уманської міської ради, керівників підприємств, установ та
організацій м. Умань, представників медіа: ТК «Умань», ТК «Ільдана», телеканалу «Умань Стрім», регіонального тижневика «Умань»

 

Прочитано 457 разів