Понеділок, 06 вересня 2021 17:43

Про скликання чергової сесії Уманської міської ради VIIІ скликання

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Відповідно до пункту 20 частини четвертої статті 42, частини четвертої статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Регламенту Уманської міської ради Уманського району Черкаської області VIII скликання, затвердженого рішенням Уманської міської ради від 13 листопада 2020 року № 3-2/8:

І. Скликати чергову сесію Уманської міської ради VIІІ скликання 17 вересня 2021 року на 10.00 годину в сесійній залі ради з порядком денним:

1. Про внесення змін до рішення міської ради від 30.04.2021 р. № 14-13/8 «Про затвердження Положення про цільовий фонд Уманської міської ради».

2. Про встановлення вартісного критерію визначення основних засобів.

3. Про затвердження Програми розвитку та підтримки комунальних некомерційних підприємств галузі охорони здоров’я Уманської міської територіальної громади, що надають спеціалізовану медичну допомогу на 2021-2025 роки у новій редакції.

4.Про Прогноз бюджету Уманської міської територіальної громади на 2022-2024 роки.

5. Про внесення змін до рішення міської ради від 23.12.2020 року № 2-5/8 «Про бюджет Уманської міської територіальної громади на 2021 рік».

6. Про внесення змін до рішення Уманської міської ради від 30.04.2021р. № 24-13/8 «Про відзнаку Уманської міської ради «Почесний громадянин Уманської міської територіальної громади».

7. Про присвоєння звання «Почесний громадянин Уманської міської територіальної громади».

8. Про затвердження Програми соціальної допомоги «Турбота» на 2021-2027 роки у новій редакції.

9. Про внесення змін до видів економічної діяльності управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради.

10. Про затвердження Програми підвищення ефективності забезпечення громадського порядку та безпеки в судах, органах та установах системи правосуддя, розміщених на території Уманської міської територіальної громади, на 2021-2025 роки.

11. Про затвердження Положення про порядок складання, затвердження та контролю виконання фінансових планів комунальних некомерційних підприємств галузі охорони здоров’я Уманської міської територіальної громади.

12.Про затвердження ліквідаційного балансу МІЖШКІЛЬНОГО НАВЧАЛЬНО - ВИРОБНИЧОГО КОМБІНАТУ.

13. Про затвердження ліквідаційного балансу КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА КОМЕРЦІАЛІЗОВАНИЙ МАГАЗИН № 2 «  КНИГИ».

14. Про втрату чинності рішення Уманської міської ради від 11 листопада 2014 року № 3.11-62/6 «Про заборону використання піротехнічних засобів (феєрверків) в м. Умань».

15. Про затвердження детального плану території житлової та громадської забудови, обмеженої вулицями Гайдамацькою, Садовою та Небесної Сотні.

16. Про затвердження детального плану території житлової та громадської забудови, обмеженої вулицями Стуса, Шевченка, Володимирською та Республіканською.

17. Про затвердження детального плану території житлової та громадської забудови, обмеженої вулицями Радзієвського, Ганжі, Карпінського та провулком Західним.

18. Про затвердження змін до детального плану території житлової та громадської забудови, обмеженої вулицями Виговського, Левадною, провулками Солов’їним та Левадним.

19. Про розробку детального плану території житлової та громадської забудови, обмеженої вулицями Шлямара Ігоря, Шкільною, Івана Франка, Новоуманською та територією Національного дендрологічного парку «Софіївка» НАН України.

20. Про розробку детального плану території житлової та громадської забудови, обмеженої вулицями Сонячною, ІІ Сонячною та Гагаріна в            с. Полянецьке Уманської міської територіальної громади .

21. Про розробку детального плану території житлової та громадської забудови, обмеженої вулицею Михайлівською, провулком Січневим та річкою Уманкою.

22. Про надання дозволу на внесення змін до детального плану території житлової та громадської забудови, обмеженої вулицями Герцена, Мазепи, Гонти та Саксаганського.

23. Про надання дозволу на внесення змін до детального плану території житлової та громадської забудови, обмеженої провулком Західним, вулицями Карпінського, Добролюбова та Осташівським ставом.

24. Про надання згоди на безоплатне приймання об’єкта завершеного будівництва із власності Паланської сільської ради.

25. Про надання повноважень щодо управління комунальним майном.

26. Про надання УМЦФЗН «Спорт для всіх» згоди на списання основних засобів.

27. Про передачу безоплатно автомобілів на баланс УКП «Комунальник».

28. Про передачу безоплатно нежитлових приміщень на баланс КП «УМАНСЬКЕ РЕУ №3» (вул. Велика фонтанна, 5).

29 Про передачу безоплатно нежитлових приміщень на баланс КП «УМАНСЬКЕ РЕУ №3» (вул. Кизила Андрія, 3, 3 а).

30. Про передачу безоплатно майна на баланс КП «УМАНСЬКЕ РЕУ №3» (вул. Тютюнника, 16).

31. Про включення об’єкта до Переліку об’єктів комунальної власності Уманської міської територіальної громади, що підлягають приватизації у 2021 році (демонтований пам’ятник В. І. Леніну).

32. Про приватизацію об’єкта комунальної власності – демонтований пам’ятник В. І. Леніну.

33. Про включення об’єкта до Переліку об’єктів комунальної власності Уманської міської територіальної громади, що підлягають приватизації у 2021 році (вул. Шевченка, 26 а).

34. Про приватизацію об’єкта комунальної власності – 43/50 часток від нежитлових будівель за адресою: вул. Шевченка, 26 а.

35. Про включення об’єкта до Переліку об’єктів комунальної власності Уманської міської територіальної громади, що підлягають приватизації у 2021 році (вул. Велика фонтанна, 5).

36. Про приватизацію об’єкта комунальної власності – нежитлові приміщення за адресою: вул. Велика фонтанна, 5.

37. Про включення об’єкта до Переліку об’єктів комунальної власності Уманської міської територіальної громади, що підлягають приватизації у 2021 році (вул. Кизила Андрія, 3 а).

38. Про приватизацію об’єкта комунальної власності – нежитлова адміністративна будівля за адресою: вулиця Кизила Андрія, 3 а.

39. Про затвердження Програми здійснення землеустрою на території Уманської міської територіальної громади на 2021-2022 роки у новій редакції.

40. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянкикомунальної власності Уманської міської ради за адресою: вул. Європейська, 72 з подальшим включенням її до переліку земельних ділянок, права на які виставляються на земельні торги.

41. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності за адресою: вул. Кизила Андрія, 3а.

42. Про надання згоди на прийняття з державної до комунальної власності Уманської міської ради земельної ділянки за адресою: Уманський район, с. Дмитрушки, вул. Петропавлівська, 59а.

43. Про затвердження проектів із землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачі їх у власність.

44. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності Уманської міської ради та включення їх до переліку земельних ділянок, права на які виставляються на земельні торги.

45. Про відмову у наданні дозволів на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність.

46. Про надання дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності, право оренди яких буде виставлено на земельні торги.

47. Про розгляд звернень фізичних та юридичних осіб з питань надання дозволів на виготовлення проектів із землеустрою.

48. Про розгляд звернень фізичних осіб з питань затвердження матеріалів із землеустрою та надання земельних ділянок у власність.

49. Про розгляд звернень фізичних та юридичних осіб з питань затвердження матеріалів із землеустрою та надання земельних ділянок у користування.

50. Про розгляд звернень фізичних та юридичних осіб з питань регулювання земельних відносин.

51. Про проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки за адресою: вул. Садова, 51а.

52. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Уманської міської ради за адресою: вул. Київська.

53. Про проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки за адресою: пров. Вітряний, 46.

54. Про проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки за адресою: вул. Дерев’янка, 15-А.

55. Про проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки за адресою: вул. Садова, 19.

56. Про проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки за адресою: вул. Грушевського, 18.

57. Різне.

ІІ. Запросити до участі в роботі сесії начальників виконавчих органів Уманської міської ради, керівників підприємств, установ та
організацій м. Умань, представників медіа: ТК «Умань», ТК «Ільдана», телеканалу «Умань Стрім», регіонального тижневика «Умань».

 

Прочитано 446 разів