Четвер, 23 вересня 2021 16:16

Засідання виконавчого комітету Уманської міської ради

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

23 вересня під головуванням Уманського міського голови Ірини Плетньової відбулось засідання виконавчого комітету Уманської міської ради.
Перед початком засідання Ірина Плетньова вручила Почесну грамоту виконавчого комітету Уманської міської ради за активну громадську позицію та соціальну активність, співпрацю в реалізації соціальних програм та заходів у сфері реабілітації дітей з інвалідністю, збереження здоров’я дітей, багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, відданість своїй справі, чуйність та милосердя, значний особистий внесок у розвиток Уманської територіальної громади та з нагоди відзначення ювілейної дати – 60 років від Дня народження – Мусатовій Тетяні Петрівні, заступнику директора з охорони дитинства КНП «Уманський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Уманської міської ради.

На засіданні розглянули та прийняли такі рішення:
1) Про хід виконання рішення виконавчого комітету від 22 квітня 2021 року № 171 «Про підсумки роботи міського господарства в осінньо-зимовий період 2020-2021 років та заходи з підготовки підприємств і організацій міста, житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери до стабільної роботи в осінньо-зимовий період 2021-2022 років».
2) Про затвердження Статуту Уманського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» у новій редакції.
3) Про організацію діловодства та архівного зберігання документів у виконавчих органах Уманської міської ради.
4) Про затвердження звітів про виконання фінансових планів комунальних підприємств м.Умань за ІІ квартал 2021 року.
5) Про продовження строку дії договору від 28.12.2018 р. № 5/2018 на перевезення пасажирів міським автобусним маршрутом загального користування № 8 «Ринок - ГРС» (графіки №№ 1,3).
6) Про організацію перевезень пасажирів автобусними маршрутами загального користування № 1-А «вул. Виговського – Райлікарня» та № 1-Б «Енергонагляд - Райлікарня».
7) Про виділення коштів з резервного фонду бюджету Уманської міської територіальної громади.
8) Про затвердження звіту про виконання фінансового плану КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «УМАНСЬКА ЦЕНТРАЛЬНА МІСЬКА ЛІКАРНЯ» УМАНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ за ІІ квартал 2021 року.
9) Про затвердження звіту про виконання фінансового плану КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «УМАНСЬКИЙ МІСЬКИЙ ЦЕНТР ПЕРВИННОЇ МЕДИКО-САНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ» УМАНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ за ІІ квартал 2021 року.
10) Про затвердження звіту про виконання фінансового плану КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «УМАНСЬКА ДИТЯЧА ЛІКАРНЯ» УМАНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ за ІІ квартал 2021 року.
11) Про затвердження звіту про виконання фінансового плану КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «УМАНСЬКА ПСИХІАТРИЧНА ЛІКАРНЯ» УМАНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ за ІІ квартал 2021 року.
12) Про затвердження звіту про виконання фінансового плану КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «УМАНСЬКИЙ ПОЛОГОВИЙ БУДИНОК» УМАНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ за ІІ квартал 2021 року.
13) Про затвердження звіту про виконання фінансового плану КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «УМАНСЬКА СТОМАТОЛОГІЧНА ПОЛІКЛІНІКА» УМАНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ за ІІ квартал 2021 року.
14) Про створення комісії з обстеження та визначення відновної вартості зелених насаджень на території Уманської міської територіальної громади.
15) Про затвердження складу комісії для обстеження кладовища на вулиці Успенській у новій редакції.
16) Про суспільно корисні роботи у 2021 році.
17) Про зміну договору найму квартир.
18) Про надання дозволів на розміщення зовнішньої реклами.
19) Про використання книги «Умань: (не) знані історії міста».
20) Про плату за навчання в початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладах на 2021-2022 навчальний рік.
21) Про призначення Сороки Зінаїди Михайлівни піклувальником над дитиною-сиротою Кравцовою Анною Юріївною та опікуном над її майном.
22) Про звільнення від обов’язків опікуна над майном.
23) Про вибуття дитини з сім’ї патронатного вихователя.
24) Про надання дозволу на укладення угод, що потребують нотаріального посвідчення.
25) Про надання дозволу на укладення угод, що потребують нотаріального посвідчення .
26) Про порушення клопотання з відзначення державними нагородами України.
27) Про порушення клопотання з відзначення державними нагородами України.
28) Про порушення клопотання з відзначення державними нагородами України.
29) Про нагородження відзнакою виконкому міської ради «Кращий за професією».
30) Про нагородження Почесною грамотою виконавчого комітету Уманської міської ради.
31) Про нагородження Почесною грамотою виконавчого комітету Уманської міської ради.
32) Про нагородження Почесною грамотою виконавчого комітету Уманської міської ради.
33) Про надання одноразової адресної матеріальної допомоги окремим громадянам.
34) Про внесення змін до Положення про надання одноразової адресної матеріальної допомоги окремим громадянам за рахунок бюджету Уманської міської територіальної громади.
35) Про нагородження спільною відзнакою виконавчого комітету та Уманського міського товариства дружби з зарубіжними країнами.
36) Про виплату стипендії міського голови переможцям ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України.
37) Про погодження змін та штатних розписів закладів освіти Уманської міської територіальної громади на 2022 рік.
38) Про погодження змін та штатних розписів структурних підрозділів управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради на 2022 рік.
39) Про погодження змін та штатних розписів закладів культури Уманської територіальної громади на 2022 рік.
40) Про затвердження титульного списку на капітальні видатки у закладах та установах управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради на 2021 рік у новій редакції.
41) Про утворення аукціонної комісії Уманської міської ради з продажу об’єкта комунальної власності (вул. Шевченка, 26 а).
42) Про утворення аукціонної комісії Уманської міської ради з продажу об’єкта комунальної власності (вул. Велика фонтанна, 5).
43) Про утворення аукціонної комісії Уманської міської ради з продажу об’єкта комунальної власності (вул. Кизила Андрія, 3 а).
44) Про утворення аукціонної комісії Уманської міської ради з продажу об’єкта комунальної власності (демонтований пам’ятник В.І.Леніну).

Прочитано 282 разів