Четвер, 30 вересня 2021 07:52

Ремонтні роботи в ЗОШ №8

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

В Уманській школі №8, вперше за 30 років, зроблено ремонт за кошти міського бюджету. Тут облаштовано малу спортивну залу та сучасний зал хореографії, відремонтовано класи для першокласників.

Встановлено:

  • парти,
  • стільці, у яких кожен учень може регулювати висоту,
  • шкільні та магнітно-маркерні дошки.

Вчителів перших класів забезпечено сучасними ноутбуками.

Крім того, кожен клас отримав комплекти таблиць та карт, глобуси, компаси, мікроскопи, календарі, шашки, пазли, настільні ігри, тощо.

Вирішено багаторічну і болючу проблему з туалетами. На першому і другому поверхах зроблено нові сучасні внутрішні туалети та відремонтовано туалет у напівпідвальному приміщенні. Замість чаш Генуя - нові унітази.
Дітям та вчителям більше не доведеться хворіти через холод та протяги в туалеті.

За рахунок міського бюджету школу повністю забезпечено миючими засобами, рукавичками, конфорками, господарськими товарами. Встановлено LED-лампочки та світильники у класах, де була необхідність.

Для того, щоб дітям було зручно ходити до школи, відремонтовано дорогу по провулку Телефонному. Протягом двох тижнів буде зроблено нову асфальтотовану дорогу по вул. Суровцової.

Як повідомила міський голова Ірина Плетньова у планах побудувати у школі №8 сучасний спортзал, встановити спортивний майданчик та сучасний збудувати актовий зал, щоб дітям було комфортно навчатись.

Працюємо далі.

IMG 2308

Прочитано 220 разів