Вівторок, 12 жовтня 2021 15:06

12 жовтня під головуванням міського голови Ірини Плетньової відбулась 24 позачергова сесія Уманської міської ради VIII скликання

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Перед початком сесії міський голова Ірина Плетньова вручила відзнаки:

- народної пошани «30 років НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ» з нагоди Дня Незалежності України - Рюміку Валерію Максимовичу, почесному громадянину Уманської міської територіальної громади;

- виконкому міської ради «Кращий за професією» за оперативність, наполегливість, професійність і грамотність в процесі виконання поставлених завдань, системну роботу щодо удосконалення умов праці та з нагоди Дня міста - Пчелінцеву Володимиру Миколайовичу, начальнику ремонтного відділу УКП «Уманьтеплокомуненерго».

На сесії депутати розглянули та прийняли такі рішення:

1. Про внесення змін до рішення міської ради від 23.12.2020 року  № 2-5/8 «Про бюджет Уманської міської територіальної громади на 2021 рік».

2. Про затвердження структури виконавчих органів міської ради на 2022 рік.

3.Про присвоєння звання «Почесний громадянин Уманської міської територіальної громади».

4. Про утворення старостинського округу Уманської міської територіальної громади.

5.Про затвердження концепції з дослідження підземних галерей для реставраційно-консерваційних робіт на площі Соборності в м. Умань Черкаської області.

6. Про передачу УКП «Комунальник» основних засобів.

7. Про передачу УКП «Комунальник» основних засобів.

8. Про передачу УКП «Комунальник» основних засобів.

9. Про формування фонду житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб.

10.Про внесення змін до інвестиційної програми УКП «Уманьтеплокомуненерго» на 2021 рік.

11.Про затвердження Програми щодо організації розроблення містобудівної організації розроблення містобудівної документації на 2021 - 2025 роки в новій редакції.

12.Про затвердження змін до детального плану території промислової та житлової забудови, обмеженої вулицею Дерев’янка та Вінницьким шосе.

13.Про затвердження змін до детального плану території промислової забудови, обмеженої вулицями Тепличною, Індустріальною та Одеською залізницею.

14.Про затвердження змін до детального плану території громадської та житлової забудови, обмеженої вулицями Демуцького, Суровцової, Садовою та Некрасова.

15.Про затвердження змін до детального плану території житлової та громадської забудови, обмеженої вулицями Воїнів-інтернаціоналістів, Шевченка та Республіканською.

16.Про затвердження детального плану території житлової та громадської забудови, обмеженої вулицями Даманською, Білоцерківською та Звірківською.

17.Про затвердження детального плану території житлової та громадської забудови, обмеженої вулицями Тищика, Новософіївською, Стуса та Європейською.

18.Про розробку детального плану території житлової та громадської забудови в м. Умань, обмеженої вулицею Вокзальною та провулком Юмашева.

19.Про скасування рішень щодо приватизації об’єкта комунальної власності Уманської міської територіальної громади.

20.Про включення до Переліку другого типу об’єкта за адресою: вул. Центральна, буд. 3, с. Полянецьке.

21.Про включення до Переліку другого типу об’єкта за адресою: вул. Гайдамацька, 2.

22.Про надання згоди на приймання пожежних гідрантів безоплатно в комунальну власність.

23.Про передачу безоплатно гаража на баланс управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради.

24.Про втрату чинності деякими рішеннями Уманської міської ради щодо передачі в оренду комунального майна.

25.Про включення об’єкта до Переліку об’єктів комунальної власності Уманської міської територіальної громади, що підлягають приватизації у 2021 році (вул. Пушкіна, 10).

26.Про приватизацію об’єкта комунальної власності – нежитлові приміщення цокольного поверху за адресою: вулиця Пушкіна, 10. 

27.Про затвердження проектів із землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачі їх у власність.

28.Про передачу безоплатно майна на баланс КНП «Уманський міський ЦПМСД».

29.Про розгляд звернень фізичних та юридичних осіб з питань надання дозволів на виготовлення документацій із землеустрою.

30.Про розгляд звернень фізичних та юридичних осіб з питань затвердження матеріалів із землеустрою та надання земельних ділянок у користування.

31.Про розгляд звернень фізичних осіб з питань затвердження матеріалів із землеустрою та надання земельних ділянок у власність.

32.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Уманської міської ради за адресою: м. Умань,  вул. Південна, 6 та включення її до переліку земельних ділянок, права  на які виставляються на земельні торги.

33.Про надання дозволу на суборенду земельної ділянки за адресою: м. Умань, вул. Індустріальна, 21.

34.Про затвердження проектів із землеустрою щодо відведення земельних ділянок фізичним особам та передачі їх у власність.

35.Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для встановлення земельного сервітуту на землях комунальної власності вулиці Володимира Мономаха в м. Умань.

36.Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення шляхом викупу за адресою: вул. Пролетарська, 23.

37.Про продаж земельної ділянки  несільськогосподарського  призначення шляхом викупу за адресою: вул. Кизила Андрія, 22.

38.Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського  призначення шляхом викупу за адресою: вул. Велика фонтанна, 4.

39.Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського  призначення шляхом викупу за адресою: вул. Інтернаціональна, 75.

40.Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення шляхом викупу за адресою: вул. Бетховена, 1.

41.Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського  призначення шляхом викупу за адресою: вул. Гайдамацька, 32.

42.Про відмову  у надання дозволу на  розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність за адресою: м. Умань, вул. Пушкіна, 46Б Зелинському Сергію Сергійовичу.

43.Про надання дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності, право оренди яких буде виставлено на земельні торги.

44.Про розгляд звернень фізичних осіб з питань регулювання земельних відносин за адресою: вул. Європейська, 35.

45.Про відмову у наданні дозволів на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність.

46. Різне.

Прочитано 398 разів