Середа, 13 жовтня 2021 16:01

Про формування фонду житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Повідомляємо, що відповідно до рішення Уманської міської ради від 12 жовтня 2021 року №9-24/8 «Про формування фонду житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб», за рахунок коштів субвенції з державного бюджету на здійснення заходів щодо підтримки територій, що зазнали негативного впливу внаслідок збройного конфлікту на сході України, та коштів бюджету територіальної громади в комунальну власність Уманської міської територіальної громади буде придбана двокімнатна квартира.

Дана квартира буде надана для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 26 червня 2019 року № 582 «Про затвердження Порядку формування фондів житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб і Порядку надання в тимчасове користування житлових приміщень з фондів житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб».

Першочергове право на забезпечення житловим приміщенням з фондів житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб мають сім’ї внутрішньо переміщених осіб з дітьми, вагітні жінки, особи, які втратили працездатність, та особи пенсійного віку з числа внутрішньо переміщених осіб.

Внутрішньо переміщеним особам для постановки на облік громадян, які потребують надання житлового приміщення з фондів житла для тимчасового проживання, звертатись за адресою: пл. Соборності, 1, кабінет 213, м. Умань.

Прочитано 284 разів