Вівторок, 16 листопада 2021 13:56

Боремось зі стихійними сміттєзвалищами

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

15 листопада працівниками Уманської муніципальної варти було опрацьовано та перевірено скаргу мешканців по вул. Успенській, 22-Б.

А саме, було викинуто будівельне та великогабаритне сміття на майданчик поруч з будинком.

У ході огляду та розмови з мешканцями було встановлено, що сміття, залишила на майданчику місцева мешканка. Це є порушенням Правил благоустрою Уманської міської територіальної громади і впливає на створення стихійних сміттєзвалищ.

Відповідно до підпункту 12 пункту 35 розділу ІІ вищевказаних правил: заборонено розміщувати та/або залишати будівельні матеріали, будівельне сміття, відходи на прибудинкових територіях комунальної власності, територіях житлової та громадської забудови, прилеглій території до території житлової та громадської забудови.

Як наслідок, даній особі було надано припис на усунення виявлених порушень Правил благоустрою Уманської міської територіальної громади, а саме: прибрати будівельне сміття за вищевказаною адресою в триденний строк.

У разі невиконання умов припису Правил благоустрою, Інспекція з благоустрою Уманської муніципальної варти відповідно до 152 статті КУпАП (Кодекс України про адміністративні правопорушення) складе протокол про адміністративне правопорушення, який буде направлено на розгляд адміністративної комісії при виконавчому комітеті Уманської міської ради.

Прочитано 401 разів