Четвер, 07 вересня 2023 10:00

Про скликання позачергової сесії Уманської міської ради VIIІ скликання

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Відповідно до пункту 20 частини четвертої статті 42, частини четвертої статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Регламенту Уманської міської ради VІІІ скликання в новій редакції, затвердженого рішенням Уманської міської ради від 24 грудня 2021 року     № 4-30/8,Указу Президента України від 24.02.2022 р. № 64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні», затвердженого Законом України «Про затвердження Указу Президента України від 24.02.2022 р. № 2102-IX «Про введення воєнного стану в Україні»:

І. ЗОБОВ’ЯЗУЮ скликати позачергову сесію Уманської міської ради VIІІ скликання 08 вересня 2023 року на 10.00 годину в сесійній залі ради з порядком денним:

  1.  Про внесення змін до Регламенту Уманської міської ради VІІІ скликання в новій редакції.
  2.  Про внесення доповнень та змін до Програми економічного і соціального розвитку Уманської міської територіальної громади на 2022-2024 роки.
  3.  Про внесення змін до рішення міської ради від 17 вересня 2021 року      № 11-22/8 «Про затвердження  програми  соціальної  допомоги «Турбота»  на 2021-2027 роки  у новій редакції».
  4.  Про внесення змін до рішення міської ради від 23.12.2022 року           № 1-45/8 «Про бюджет Уманської міської територіальної громади на 2023 рік (2357400000)».
  5.  Про надання повноважень щодо самопредставництва Уманської міської ради та виконавчого комітету Уманської міської ради в судах.
  6.  Про внесення змін до рішення Уманської міської ради від                        13 липня 2023 року № 15-54/8 «Про втрату чинності рішеннями Уманської міської ради від 03 червня 2009 року № 3.7-47/5 та 26 грудня 2014 року             № 2.13-65/6».
  7.  Про надання дозволу на внесення змін до детального плану території промислової та житлової забудови, обмеженої вулицею Дерев’янка та Вінницьким шосе.
  8.  Про встановлення додаткових умов оренди комунального майна за адресою: вул. Залізняка Максима, 6-Д.
  9.  Про надання УКП «КОМУНАЛЬНИК» згоди на списання основних засобів (автомобілі, бульдозер).
  10.  Про надання КНП «Уманська ЦМЛ» згоди на списання основних засобів (медичне обладнання).
  11.  Про надання КНП «УМАНСЬКИЙ ПОЛОГОВИЙ БУДИНОК» згоди на списання основних засобів (монітор, датчик).
  12.  Про надання Уманській гімназії № 12 згоди на списання майна.
  13.  Про надання згоди на поділ нерухомого майна, що є у спільній частковій власності за адресою: вул. Садова, 30-А, м. Умань.
  14.  Про передачу з балансу виконкому Уманської міської ради на баланс УОГП УМР гаража за адресою: вул. Слонського Анатолія.
  15.  Про включення до Переліку другого типу та умови оренди об’єкта за адресою: вул. Велика фонтанна, 45-Б.
  16.  Про безоплатну передачу майна у державну власність.
  17.  Про безоплатну передачу майна у державну власність.
  18.  Про безоплатну передачу майна у державну власність.
  19.  Про встановлення цільового призначення для використання об’єктів оренди – нежитлових приміщень комунальних закладів освіти.
  20.  Про надання дозволу Уманській міській територіальній громаді на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Уманської міської ради за адресою: вул. Лисенка,       м. Умань, право оренди якої виставляється на земельні торги.
  21.  Про внесення змін в рішення Уманської міської ради від 13 червня 2023 року № 73-53/8 «Про припинення права користування земельною ділянкою за адресою: вул. Незалежності, 63Б-5, м. Умань».
  22.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою: вул. Республіканська, 4, м. Умань та надання її в користування на умовах оренди.
  23.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення за адресою: вул. Європейська, 27-А, м. Умань.
  24.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення за адресою: вул. Лугова, 3,             м. Умань.
  25.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення за адресою: вул. Мала садова, 10,      м. Умань.
  26.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення за адресою: вул. Республіканська,     4-А, м. Умань.
  27.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення за адресою: пров. Шевченка, 7,           с. Полянецьке.
  28.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в межах території, на яку поширюється право сервітуту, та встановлення особистого земельного сервітуту на розі вулиць Заводська та Чиканська м. Умань.
  29.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: вул. Дерев’янка,16, м. Умань та передачу її у власність.
  30.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: вул. Аеродромна, 27, м. Умань та передачу її у власність.
  31.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: вул. Велика фонтанна, 77, м. Умань та передачу її у власність.
  32.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: вул. Європейська, 17, м. Умань та передачу її у власність.
  33.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: вул. Кумановського Віктора, 25, м. Умань та передачу її у власність.
  34.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: вул. Республіканська, 7-А, м. Умань та передачу її у власність.
  35.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: вул. Стуса, 16, м.Умань та передачу її у власність.
  36.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: вул. Успенська, 4, м. Умань та передачу її у власність.
  37.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: вул. Шолом Алейхема, 17, м. Умань та передачу її у власність.
  38.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: пров. Пожарського Дмитра, 4, м. Умань та передачу її у власність.
  39.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: пров. Привокзальний, 18, м. Умань та передачу її у власність.
  40.  Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в користування на умовах оренди за адресою:                            вул. Калнишевського, 14, м. Умань.
  41.  Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди за адресою: пров. Шевченка, 4, м. Умань.
  42.  Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для встановлення земельного сервітуту, в межах території, на яку буде поширюватися право земельного сервітуту, за адресою: вул. Незалежності, 11/2, м. Умань.
  43.  Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в користування на умовах оренди за адресою: вул. Стуса, 14/38, м. Умань.
  44.  Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки за адресою: вул. Дерев’янка, 7,                    м. Умань.
  45.  Про надання згоди та дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту, за адресою: вул. Велика фонтанна, 19/40,            м. Умань.
  46.  Про надання згоди та дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту, за адресою: вул. Гайдамацька, 22, м. Умань.
  47.  Про надання згоди та дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту, за адресою:                            вул. Грушевського, 50, м. Умань.
  48.  Про надання згоди та дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту, за адресою: вул. Небесної Сотні, 40, м. Умань.
  49.  Про надання земельної ділянки в користування на умовах оренди за адресою: вул. Європейська, 34, м. Умань.
  50.  Про поновлення (продовження) користування земельною ділянкою на умовах оренди за адресою: вул. Індустріальна, 10-Б, м. Умань.
  51.  Про припинення права користування земельною ділянкою за адресою: вул. Незалежності, 57, м. Умань.
  52.  Про припинення права користування земельною ділянкою за адресою: вул. Михайлівська, 53, м. Умань.
  53.  Про припинення права постійного користування земельною ділянкою за адресою: вул. Велика фонтанна, 5, м. Умань.
  54.  Про регулювання земельних відносин щодо користування земельними ділянками за адресою: вул. Заводська, 1, м. Умань.
  55.  Про регулювання земельних відносин щодо користування земельною ділянкою за адресою: вул. Тищика, 3-А, м. Умань.
  56.  Про регулювання земельних відносин щодо користування земельними ділянками на умовах оренди в м. Умань (річка Чиканка).
  57.  Різне.

ІI. В засіданні Уманської  міської ради депутати можуть брати участь в режимі онлайн, про що повідомити секретаря міської ради  до 09:00 години 08 вересня 2023 року.

III. Запросити до участі в роботі сесії начальників виконавчих органів  Уманської міської ради, керівників підприємств, установ та
організацій м. Умань, депутатів Черкаської обласної ради від Уманського округу, представників медіа: КП «ТК Умань», ТК «Ільдана», телеканалу «Умань Стрім», регіонального тижневика «Умань»

Прочитано 154 разів