Четвер, 07 вересня 2023 16:36

УВАГА! ВІДЕОКОНКУРС!

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Шановна молодь Уманської міської територіальної громади!
Запрошуємо Вас взяти участь у відеоконкурсі «Дивовижна Умань»
Конкурсом передбачено номінації:

  • «Умань патріотична» (відеоролики, що прославляють та вітають українське воїнство, яке боронить територіальну цілісність та незалежність України, увіковічують пам'ять військовослужбовців і добровольців, котрі віддали життя за Батьківщину, популяризують українські традиції та культуру);
  • «Умань чарівна» (відеоролики, що висвітлюють красу міста, її нерукотворний ландшафт та неповторні краєвиди і архітектуру);
  • «Умань літературна» (відеоролики з оприлюдненням авторського прозаїчного або поетичного твору про Умань);
  • «Умань історична» (відеоролики про славне минуле нашого міста, історичних постатей, відомих діячів, видатні історичні місця, події і факти, які відбувались в Умані).

Відеоролик, що набрав найбільше уподобань на сторінці Дивовижна Умань в мережі Фейсбук, вручається приз глядацьких симпатій.

Конкурс проводиться серед таких вікових категорій:
1) від 14 до 23 років;
2) від 24 до 35 років.

Відеороботи приймаються з 07 по 30 вересня 2023 року

Відеоролики подаються у форматах: AVI, MPEG-4, MJPEG, MOV,MP-4 з роздільною здатністю не менше 720 х 480.

Тривалість відеоролика не повинна перевищувати 3 хвилини. На початку ролика слід указати його назву і дані про автора: ім’я, прізвище.
Відеоролик може бути відзнятий будь-якими доступними засобами (за допомогою професійної або непрофесійної відеокамери, фотоапарату, смартфону, мобільного телефону).
Під час зйомки та відеомонтажу можуть бути використані будь-які спеціальні програми, методи, способи та інструменти створення, наповнення й оформлення відеоматеріалу.
Електронна версія відеороликів надсилається на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. , при цьому вказавши у листі: Назва твору, номінація, ім’я, прізвище, вік, місце проживання та контактний телефон
Відеороботи без належного оформлення та, які містять ненормативну лексику, а також ті, що носять образливий характер і принижують людську гідність до участі у Конкурсі не допускаються.
Всі відеоролики можна буде переглянути та підтримати своїми уподобаннями в соціальній мережі «Facebook» на сторінці Дивовижна Умань .
Нагородження переможців конкурсу відбудеться 07 жовтня 2023 року під час святкування Дня міста Умань.
Звертаємо особливу увагу – у зв’язку з воєнним станом заборонено фото- та відеозйомку переміщення ЗСУ та міжнародної військової допомоги, об’єктів військової та критичної інфраструктури, будівель органів державної та виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ, організацій, уповноважених на виконання відповідних функцій, доріг, на яких вони розміщені, а також місць масових скупчень людей.

 

Прочитано 87 разів