П'ятниця, 01 грудня 2023 15:00

Про скликання чергової сесії Уманської міської ради VIIІ скликання

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Відповідно до пункту 20 частини четвертої статті 42, частини четвертої статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Регламенту Уманської міської ради VІІІ скликання в новій редакції, затвердженого рішенням Уманської міської ради від 24 грудня 2021 року № 4-30/8, рішенняУманської міської ради від 08 вересня 2023 року № 1-57/8 «Про внесення змін до Регламенту Уманської міської ради VІІІ скликання в новій редакції», Указу Президента України від 24.02.2022 р. № 64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні», затвердженого Законом України «Про затвердження Указу Президента України від 24.02.2022 р. № 2102-IX «Про введення воєнного стану в Україні»:

І. ЗОБОВ’ЯЗУЮ скликати чергову сесію Уманської міської ради VIІІ скликання 15 грудня 2023 року на 10.00 годину в сесійній залі ради з порядком денним:

  1. Про звіт міського голови з листопада 2022  року по жовтень 2023 року.
  2. Про затвердження Плану роботи Уманської міської ради VІІІ скликання на 2024 рік.
  3. Про припинення повноважень щодо самопредставництва Уманської міської ради та виконавчого комітету Уманської міської ради в судах.
  4. Про внесення змін до Програми організації та проведення в Уманській міській територіальній громаді державних, місцевих, знаменних та пам’ятних дат, історичних подій та інших заходів на 2022 - 2025 роки.
  5. Про бюджет Уманської міської територіальної громади на 2024 рік (2357400000).
  6. Про внесення змін до рішення міської ради від 23.12.2022 року  № 1-45/8 «Про бюджет Уманської міської територіальної громади на 2023 рік (2357400000)».
  7. Про затвердження Положення про аукціонну комісію Уманської міської ради з продажу об’єктів комунальної власності (нова редакція).
  8. Про безоплатну передачу на баланс виконкому Уманської міської ради майна за адресою: вул. Шевченка, 4.
  9. Про безоплатну передачу на баланс виконкому Уманської міської ради нерухомого майна за адресою: вул. Небесної Сотні, 6.
  10. Про безоплатну передачу майна у державну власність.
  11. Про включення до Переліку другого типу та умови оренди об’єкта за адресою: вул. Садова, 3.
  12. Про включення до Переліку другого типу та умови оренди об’єкта за адресою: вул. Мала садова, 8.
  13. Про надання виконавчому комітету Уманської міської ради повноважень отримувача гуманітарної допомоги.
  14. Про надання дозволу Уманській міській територіальній громаді на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Уманської міської ради за адресою: вул. Бандери Степана, м. Умань, право оренди якої виставляється на земельні торги.
  15. Про надання дозволу Уманській міській територіальній громаді на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Уманської міської ради, за адресою: вул. Волонтерів, 2/8, м. Умань, право оренди якої виставляється на земельні торги.
  16. Про надання дозволу Уманській міській територіальній громаді на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Уманської міської ради за адресою: вул. Київська, м. Умань, право оренди якої виставляється на земельні торги.
  17. Про внесення змін до договору оренди землі за адресою:  вул. Європейська, 24, м. Умань.
  18. Про внесення змін в рішення виконавчого комітету Уманської міської ради народних депутатів від 01 червня 1995 № 229а «Про передачу в постійне користування земельних ділянок під індивідуальне будівництво в мікрорайоні «Східний»».
  19. Про внесення змін в рішення Уманської міської ради від 08 листопада 2023 року № 28-60/8 «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення за адресою: вул. Мала садова, 29, м. Умань».
  20. Про внесення змін в рішення Уманської міської ради від 13 червня 2023 року № 61-53/8«Про надання згоди та дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту, за адресою:                    вул. Європейська, 50, м. Умань».
  21. Про внесення змін в рішення Уманської міської ради від 14 жовтня 2014 року № 2.24-60/6 «Про проведення інвентаризації індивідуальних гаражів на території м. Умань».
  22. Про внесення змін в рішення Уманської міської ради від 31 травня 2019 року № 3.54-62/7 «Про розгляд звернень фізичних та юридичних осіб з питань регулювання земельних відносин».
  23. Про внесення змін до Програми здійснення землеустрою на території Уманської міської територіальної громади на 2021-2025 роки.
  24. Про припинення права користування земельною ділянкою на умовах оренди за адресою: вул. Велика фонтанна, 19/40, м. Умань.
  25. Про припинення права користування земельною ділянкою на умовах оренди за адресою: вул. Європейська, 19/10, м. Умань.
  26. Про припинення права користування земельною ділянкою на умовах оренди за адресою: вул. Садова, 3, м. Умань.
  27. Про припинення права користування земельною ділянкою на умовах оренди за адресою: вул. Небесної Сотні, 11, м. Умань.
  28. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою: вул. Осташівська, 4, м. Умань та передачу її в постійне користування.
  29. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в межах території, на яку поширюється право сервітуту, за адресою: вул. Європейська, 9/2, м. Умань та встановлення особистого земельного сервітуту.
  30. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту, за адресою: вул. Велика фонтанна, 19/40, м. Умань та встановлення особистого земельного сервітуту.
  31. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту, за адресою: вул. Гайдамацька, 10, м. Умань та встановлення особистого земельного сервітуту.
  32. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту, за адресою: вул. Гайдамацька, 22, м. Умань та встановлення особистого земельного сервітуту.
  33. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту, за адресою: вул. Гонти, 7, м. Умань та встановлення особистого земельного сервітуту.
  34. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту, за адресою: вул. Європейська, 50, м. Умань та встановлення особистого земельного сервітуту.
  35. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту, за адресою: вул. Європейська, 58, м. Умань та встановлення особистого земельного сервітуту.
  36. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту, за адресою: вул. Небесної Cотні, 40, м. Умань та встановлення особистого земельного сервітуту.
  37. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: вул. Васильківська, 18, м. Умань та передачу її у власність.
  38. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: вул. Довженка Олександра, 28, м. Умань та передачу її у власність.
  39. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: вул. Івасюка Володимира, 30, м. Умань та передачу її у власність.
  40. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: вул. Кропивницького, 14/5, м. Умань та передачу її у власність.
  41. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: вул. Кумановського Віктора, 8/16,  м. Умань та передачу її у власність.
  42. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: вул. Лесі Українки, 13, м. Умань та передачу її у власність.
  43. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: вул. Михайлівська, 5, м. Умань та передачу її у власність.
  44. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: вул. Потоцького, 49, м. Умань та передачу її у власність.
  45. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: вул. Праці, 31, м. Умань та передачу її у власність.
  46. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: вул. Симона Петлюри, 98, м. Умань та передачу її у власність.
  47. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: вул. Шухевича Романа, 3-А, м. Умань та передачу її у власність
  48. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: пров. Гранітний, 3, м. Умань та передачу її у власність.
  49. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: пров. Нагорний, 2, м. Умань та передачу її у власність.
  50. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: пров. Ясний, 20, м. Умань та передачу її у власність.
  51. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок за адресою: вул. Європейська, 35,                          м. Умань.
  52. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки за адресою: пров. Піківецький, 9, м. Умань.
  53. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: пров. Піківецький, 9, м. Умань.
  54. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для встановлення земельного сервітуту, в межах території, на яку буде поширюватися право земельного сервітуту, за адресою: вул. Велика фонтанна, 32, м. Умань.
  55. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування за адресою: пров. Аркаса, 6, м. Умань.
  56. Про надання згоди та дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту, за адресою: вул. Володимирська, 2, м. Умань.
  57. Про надання згоди та дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту, за адресою: вул. В’ячеслава Чорновола, 5, м. Умань.
  58. Про надання згоди та дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту, за адресою: вул. В’ячеслава Чорновола, 7, м. Умань.
  59. Про надання згоди та дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту, за адресою: вул. Небесної Сотні, 6, м. Умань.
  60. Про надання згоди та дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту, за адресою: вул. Незалежності, 9/8, м. Умань.
  61. Про передачу земельної ділянки в постійне користування за адресою: вул. Небесної Сотні, 11, м. Умань.
  62. Про поновлення (продовження) користування земельною ділянкою на умовах оренди за адресою: вул. Бандери Степана, 2-А, м. Умань.
  63. Про проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки за адресою: вул. Вишивана, 12, м. Умань.
  64. Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення шляхом викупу за адресою: вул. Визволителів, 29-А, м. Умань.
  65. Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення шляхом викупу за адресою: вул. Демуцького, 1, м. Умань.
  66. Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення шляхом викупу за адресою: вул. Незалежності, 61-А, м. Умань.
  67. Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення шляхом викупу за адресою: пров. Приємний, 22, м. Умань.
  68. Про регулювання земельних відносин щодо користування земельною ділянкою за адресою: вул. Визволителів, 19, м. Умань.
  69. Різне.

ІI. В засіданні Уманської  міської ради депутати можуть брати участь в режимі онлайн, про що повідомити секретаря міської ради  до 09:00 години 15 грудня 2023 року.

III. Запросити до участі в роботі сесії начальників виконавчих органів  Уманської міської ради, керівників підприємств, установ та
організацій м. Умань, депутатів Черкаської обласної ради від Уманського округу, представників медіа: ТК «Умань», ТК «Ільдана», телеканалу «Умань Стрім», регіонального тижневика «Умань».

 

Прочитано 203 разів