Понеділок, 25 грудня 2023 16:19

Про скликання позачергової сесії Уманської міської ради VIIІ скликання

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Відповідно до пункту 20 частини четвертої статті 42, частини четвертої статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Регламенту Уманської міської ради VІІІ скликання в новій редакції, затвердженого рішенням Уманської міської ради від 24 грудня 2021 року  № 4-30/8, рішенняУманської міської ради від 08 вересня 2023 року № 1-57/8 «Про внесення змін до Регламенту Уманської міської ради VІІІ скликання в новій редакції», Указу Президента України від 24.02.2022 р. № 64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні», затвердженого Законом України «Про затвердження Указу Президента України від 24.02.2022 р. № 2102-IX «Про введення воєнного стану в Украіні

І. ЗОБОВ’ЯЗУЮ скликати позачергову сесію Уманської міської ради VIІІ скликання 27 грудня 2023 року на 10.00 годину в сесійній залі ради з порядком денним:
1. Про внесення змін до цільової Програми створення, утримання та обліку фонду захисних споруд цивільного захисту на 2023-2025 роки.
2. Про затвердження Положення про попередню оплату товарів, робіт і послуг, що закуповуються за бюджетні кошти у новій редакції.
3. Про придбання житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб.
4. Про внесення змін до рішення міської ради від 23.12.2022 року № 1-45/8 «Про бюджет Уманської міської територіальної громади на 2023 рік (2357400000)».
5. Про затвердження передавальних актів.
6. Про затвердження Схеми санітарного очищення населених пунктів Уманської міської територіальної громади.
7. Про надання дозволу на внесення змін до детального плану території житлової та громадської забудови, обмеженої провулками Миколи Леонтовича (Толстого), Проїжджим (Проїзжим), Прохожим, вулицею Володимира Мономаха.
8. Про безоплатну передачу майна у державну власність (електричний кабель).
9. Про безоплатну передачу з балансу виконкому Уманської міської ради на баланс КП «УМАНСЬКЕ РЕУ № 3» витрат на капітальний ремонт.
10. Про безоплатну передачу майна у державну власність.
11. Про безоплатну передачу майна у державну власність (авто).
12. Про скасування рішення Уманської міської ради від 13.07.2023 № 23-54/8.
13. Про затвердження Переліку об’єктів комунальної власності Уманської міської територіальної громади, що підлягають приватизації у 2024 році.
14. Про приватизацію об’єкта комунальної власності – незавершене будівництво (плавальний басейн) за адресою: вулиця Садова, 34.
15. Про приватизацію об’єкта комунальної власності – нежитлові приміщення за адресою: вулиця Тищика, 38.
16. Про приватизацію об’єкта комунальної власності – нежитлові приміщення за адресою: вулиця Небесної Сотні, 22.
17. Про створення комісії з передачі окремого індивідуально визначеного майна.
18. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою: вул. Визволителів, м. Умань для подальшого її включення до переліку земельних ділянок комунальної власності Уманської міської ради, право оренди якої виставляється на земельні торги.
19. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою: вул. Кармелюка, 145, м. Умань для подальшого її включення до переліку земельних ділянок комунальної власності Уманської міської ради, право оренди якої виставляється на земельні торги.
20. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою: вул. Київська, 29-А, м. Умань для подальшого її включення до переліку земельних ділянок комунальної власності Уманської міської ради, право оренди якої виставляється на земельні торги.
21. Про припинення права користування земельною ділянкою на умовах оренди за адресою: вул. Європейська, 9/2, м. Умань.
22. Про припинення права користування земельною ділянкою на умовах оренди за адресою: вул. Захисників України, 1А-1, м. Умань.
23. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачі їх в постійне користування УКП «УМАНЬТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО».
24. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення за адресою: вул. Пілотів, 5, м. Умань.
25. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в межах території, на яку поширюється право сервітуту, за адресою: вул. Європейська, 9/2, м. Умань та встановлення особистого земельного сервітуту.
26. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в межах території, на яку поширюється право сервітуту, за адресою: вул. Незалежності, 82, м. Умань та встановлення особистого земельного сервітуту.
27. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою: вул. Європейська, 106, гараж № 15, м. Умань та передачу її у власність.
28. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту, за адресою: вул. Незалежності, 57, м. Умань та встановлення особистого земельного сервітуту.
29. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: вул. Богуна Івана, 31, м. Умань та передачу її у власність.
30. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: вул. Грушевського, 10, м. Умань та передачу її у власність.
31. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: вул. Івана Багряного, 68, м. Умань та передачу її у власність.
32. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: вул. Івасюка Володимира, 26, м. Умань та передачу її у власність.
33. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: вул. Хмельницького Богдана, 10, м. Умань та передачу її у власність.
34. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: вул. Черняховського, 68, м. Умань та передачу її у власність.
35. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: пров. Зарічний, 5, м. Умань та передачу її у власність .
36. Про надання дозволів на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок УКП «УМАНЬТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО».
37. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди за адресою: вул. Незалежності, 39, м. Умань.
38. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування на вулиці Магістральній, м. Умань.
39. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення за адресою: урочище «Карпівка», м. Умань.
40. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для встановлення земельного сервітуту в межах території, на яку буде поширюватися право земельного сервітуту, за адресою: вул. Успенська, 1/24-А, м. Умань.
41. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки за адресою: вул. Митрополита Шептицького, 31, м. Умань.
42. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в користування на умовах оренди за адресою: вул. Крамаренка, 21, м. Умань.
43. Про надання згоди та дозволу Покиньбороді Василю Васильовичу на виготовлення технічної документації із землеустрою.
44. Про поновлення (продовження) користування земельною ділянкою на умовах оренди за адресою: вул. Індустріальна, 42-А, м. Умань.
45. Про поновлення (продовження) користування земельною ділянкою на умовах оренди за адресою: вул. Дерев’янка, 11, м. Умань.
46. Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення шляхом викупу за адресою: вул. Заводська, 25, м. Умань.
47. Про скасування підпункту 6.1 пункту 6 рішення Уманської міської ради від 09 вересня 2011 року № 3.25-10/6 «Про розгляд звернень підприємств, установ та громадян з питань землекористування, приватизації земельних ділянок».
48. Про скасування підпункту 6.14 пункту 6 рішення Уманської міської ради від 11 липня 2007 року № 2.7-22/5 «Про розгляд звернень підприємств, установ та громадян з питань землекористування, приватизації земельних ділянок».
49. Різне.

ІI. В засіданні Уманської  міської ради депутати можуть брати участь врежимі онлайн, про що повідомити міського голову до 09:00 години 27 грудня 2023 року.

III. Запросити до участі в роботі сесії начальників виконавчих органів  Уманської міської ради, керівників підприємств, установ та
організацій м. Умань, депутатів Черкаської обласної ради від Уманського округу, представників медіа: КП «ТК Умань», ТК «Ільдана», телеканалу «Умань Стрім», регіонального тижневика «Умань».

 

Прочитано 131 разів