П'ятниця, 05 січня 2024 14:43

Уманський міський голова Ірина Плетньова презентувала перспективи співпраці з Кореєю.

Оцініть матеріал!
(0 голосів)


«Умань стала єдиним містом в Україні, яке перемогло в конкурсі Уряду Кореї K-City Network 2023. Завдяки цій перемозі нашому місту відкрилися унікальні та великі перспективи розвитку. Сьогодні ми опублікували детальну презентацію про співробітництво Умані та Південної Кореї на сайті міської ради», - зазначила Уманський міський голова Ірина Плетньова. 

За словами очільниці Умані, вона разом зі своїм першим заступником Олегом Ганічем у листопаді тиждень перебувала в Південній Кореї, де вони отримали величезну увагу урядових структур та бізнесу Кореї. «Корейці дуже добре розуміють ситуацію, в якій зараз знаходиться Україна. Корея є прикладом успішної післявоєнної відбудови, адже країна за 40 років пройшла шлях від знищенною війною відсталої аграрної країни третього світу до високотехнологічного світового лідера. Наші корейські партнери готові брати активну участь у відновленні України, мають для цього досвід та ресурси. Цю роботу вони почали саме із співпраці з Уманню», - наголосила Ірина Плетньова.

Мер Умані зазначила, що у підготовленій презентації зазначена інформація про перспективи співпраці з Кореєю, деталі проєкту «Умань Smart City», а також враження уманської делегації від навчального візиту.

Подивитись презентацію можна тут

 

Прочитано 102 разів