Четвер, 22 лютого 2024 10:13

Відбулось засідання виконавчого комітету Уманської міської ради

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

22 лютого 2024 року під головуванням міського голови Ірини Плетньової відбулось засідання виконавчого комітету Уманської міської ради.

       На засіданні розглянули та прийняли такі рішення:

  1. Про стан роботи з письмовими і усними зверненнями громадян у виконавчих органах міської ради в 2023 році.
  2. Про затвердження звіту про виконання фінансового плану КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «УМАНСЬКА ЦЕНТРАЛЬНА МІСЬКА ЛІКАРНЯ» УМАНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ за IV квартал 2023 року.
  3. Про затвердження звіту про виконання фінансового плану КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «УМАНСЬКИЙ МІСЬКИЙ ЦЕНТР ПЕРВИННОЇ МЕДИКО-САНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ» УМАНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ за IV квартал 2023 року.
  4. Про затвердження звіту про виконання фінансового плану КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «УМАНСЬКИЙ ПОЛОГОВИЙ БУДИНОК» УМАНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ за IV квартал 2023 року.
  5. Про затвердження звіту про виконання фінансового плану КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «УМАНСЬКА ПСИХІАТРИЧНА ЛІКАРНЯ» УМАНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ за IV квартал 2023 року.
  6. Про затвердження звіту про виконання фінансового плану КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «УМАНСЬКА СТОМАТОЛОГІЧНА ПОЛІКЛІНІКА» УМАНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ за IV квартал 2023 року.
  7. Про роботу комісії з питань захисту прав дитини виконавчого комітету Уманської міської ради за 2023 рік.
  8. Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.
  9. Про адміністративну комісію виконавчого комітету Уманської міської ради у новому складі.
  10. Про внесення доповнень до рішення виконавчого комітету Уманської міської ради від 27.12.2023 р. № 584.
  11. Про безоплатну передачу УМАНСЬКОМУ КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «КОМУНАЛЬНИК» обладнання.
  12. Про розгляд питань з квартирного обліку.
  13. Про взяття на облік громадян, які потребують надання житлового приміщення для тимчасового проживання з фонду житла, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб.
  14. Про нагородження Почесною грамотою виконавчого комітету Уманської міської ради.
  15. Про затвердження Положення про надання одноразової адресної матеріальної допомоги окремим громадянам за рахунок коштів бюджету Уманської міської територіальної громади в новій редакції.
  16. Про склад міжвідомчої робочої групи з питань забезпечення реалізації рішень, спрямованих на підвищення рівня оплати праці та дотримання норм законодавства в частині мінімальної заробітної плати у новій редакції.
  17. Про склад тимчасової комісії виконавчого комітету міської ради з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат у новій редакції.
  18. Про склад робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення у новій редакції.
  19. Про надання одноразової адресної матеріальної допомоги окремим громадянам.
  20. РІЗНЕ

 

Прочитано 165 разів