Понеділок, 03 серпня 2015 15:21

Увага! Щорічна книжкова виставка-ярмарок до Дня Знань в м.Київ

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Програма виставки передбачає презентації шкільної та навчальної літератури, дитячих книжок. Відвідувачів зустрічатиме «Літературний салон», де усі зацікавлені поспілкуються як з відомими письменниками сучасності, так і з молодими талановитими початківцями на літературній ниві.

Традиційно, в рамках книжкової виставки-ярмарку проводиться Благодійна акція «Придбай книжку -  подаруй свято дітям, позбавленим батьківської турботи». Всі бажаючі зможуть зробити свій вагомий внесок по забезпеченню дитячих будинків та шкіл-інтернатів новими книгами.

Під час проведення виставки-ярмарку відбудеться «Фестиваль морозива» - свято солодощів та розваг, на якому дітлахи та їх батьки зможуть поласувати смачним морозивом.

В програмі фестивалю: творчі майстри-класи для дітей, розважальні атракціони, аквагрим, інтерактивний ігровий майданчик та багато інших цікавих подій.

З додаткових питань, зокрема щодо умов участі та місця проведення виставкового заходу, звертатись за тел.: (044) 455-75-14 або електронною поштою: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Прочитано 1071 разів