Четвер, 12 листопада 2015 16:30

«Студентський світ – в картині»

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

До присутніх з вітальними словами звернулись: заступник міського голови Людмила Кирилюк, начальник відділу у справах сім’ї та молоді міської ради  Наталія Вдовиченко, директор ДІАЗ «Стара Умань» Олександр Мельничук. В свою чергу художники-аматори подякували за можливість продемонструвати свої надбання на загал громади.

Автори кращих робіт отримали подяки  Уманської міської ради та солодощі від ТОВ «Іскра» (керівник Поліщук М.П.): Олена Джога (Уманський агротехнічний коледж); Марія Світовенко та Кіріл Карась (Уманський медичний коледж); Юлія Майборода (Уманський національний університет садівництва); Владислав Москальчук, Анна Калиндрузь, Олена Павленко (Уманський державний педагогічний університет); Тетяна Андросюк (Уманська філія Європейського університету); Ірина Макогоненко, Вікторія Пархоменко, Жанна Дворчук (Уманський гуманітарно-педагогічний коледж ).

Запрошуємо уманчан та гостей міста відвідати виставку та переконатись в тому, що студентська молодь Умані – талановита, обдарована і креативна.

 

 

Прочитано 1908 разів