Субота, 13 лютого 2016 17:44

Гуманітарна допомога з міста Радвілішкіс

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

 

В нинішній час, коли на Україні, і в м.Умань зокрема, склалась непроста епідеміологічна ситуація із захворюваннями на грип та ГРВІ, мерія Радвілішського району придбала уманчанам 4 600 упаковок противірусного препарату «Реленца» (Zanamivirum) в якості гуманітарної допомоги.

З початку епідсезону в  місті захворіло 9634 особи, або 11,2% всього населення. Інтенсивний показник склав 1124,1 на 10 тис. населення, що на  5,4% більше аналогічного періоду 2015 року.

Делегація самоуправління м.Радвілішкіс на чолі з заступником мера  м. Радвілішськ  Казімерас Аугуліс після проходження всіх митних формальностей 13 лютого 2016 року  вручила противірусний препарат «Реленца» для громади міста.  

В зустрічі делегації міста-побратима взяли участь секретар Уманської міської ради Кирилюк Л.М., голова Товариства дружби з зарубіжними  країнами, начальник управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради  Кучер Г.М., заступник головного лікаря КП «Уманська міська лікарня» Лісаченко Л.М., голова комісії міської ради з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення Омелянчук І.М. та представники ЗМІ.

 

 

Прочитано 890 разів