Понеділок, 15 лютого 2016 11:53

Перелік водних об’єктів, що виставлятимуть на земельні торги, поповнився

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Розглядали клопотання щодо об’єктів у Христинівському, Уманському, Маньківському, Золотоніському, Жашківському та інших районах регіону, межі яких сягають до декількох десятків гектарів.Декілька клопотань перенесли на наступне засідання комісії, зокрема після узгодження площ водних об’єктів;вивчення питань наявності в адміністративних межах відповідних районів об’єктів природно-заповідного фонду;приведення паспортів водного об’єкта у відповідність до технічної документації.

Нагадаємо, у питанні оренди водних об’єктів виникали певні труднощі, пов’язані з відсутністю чіткого механізму його вирішення, томувиникаласоціальна напруга серед орендаторів. Це, у свою чергу, призводило до недотримання плати за оренду водних об’єктів.Питання зрушилось влітку минулого року, відколи почала працювати створена при ОДА комісія.

–Згідно з відповідним розпорядження облдержадміністрації управлінню агропромислового розвитку делеговані повноваження готувати документи, необхідні для передачі в користування на умовах оренди водних об’єктів, розташованих на території області, –пояснює Віталій Коваль, –та за рішенням комісії укладати й розривати договори оренди, виступати організаторами торгів із продажу права користування на умовах оренди водних об’єктів із земельними ділянками. На сьогодні обласна влада здійснила необхідні кроки та зняла напругу в питанні надання в оренду водних об’єктів.

 

Прочитано 885 разів