Понеділок, 21 березня 2016 12:18

Громадські слухання проекту детального плану території відбудуться 30 березня 2016 р. о 17.00 год. в сесійній залі Уманської міської ради.

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

за межами населеного пункту в районі кар'єру «Карпівка» та ділянки кар'єру «Карпівка» в межах міста Умань для розміщення кварталу житлової забудови. Замовник розроблення проекту містобудівної документації – Уманська міська рада, розробник – ПП, архітектор Білецький Володимир Антонович кваліфікаційний сертифікат архітектора АР №000952 .

Громадські слухання з даного питання відбудуться 30 березня 2016 року о 17:00 год. в сесійній залі Уманської міської ради.

З основними техніко-економічними показниками проекту, графічними матеріалами та додатковою інформацією можна було ознайомитись в управлінні містобудування та архітектури Уманської міської ради за адресою: м. Умань, вул. Коломенська, 3. Відповідальна особа щодо розгляду пропозицій – головний спеціаліст, начальник управління містобудування та архітектури, тел. 3-40-28

Пропозиції та зауваження з даного питання необхідно було надсилати до управління містобудування та архітектури Уманської міської ради за вказаною вище адресою.

Прочитано 700 разів