Середа, 20 квітня 2016 16:58

20 квітня 2016 року відбулось засідання постійних комісій.

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

В роботі комісії взяли секретар міської ради Кирилюк Л.М.,   начальник відділу управління комунальним майном Коломієць Н.В. та представник Громадської ради  Житнухін М.М.

20  квітня відбулось засідання  постійної  комісії з питань планування, бюджету і фінансів, на якому розглянули та обговорили  проекти рішень:  «Про внесення змін до рішення міської ради від 25.12.2015 року № 2-3/7 «Про міський бюджет на 2016 рік», «Про Програму профілактики злочинності та боротьби з наркоманією в м. Умань на 2016-2020 роки» , «Про внесення змін у міську Програму забезпечення  мобілізаційної готовності та мобілізації, удосконалення системи оповіщення населення, утворення резерву медикаментів на 2016– 2017 роки» та «Про граничні суми витрат виконавчим органам міської ради, закладам, установам та організаціям, які утримуються за рахунок місцевого бюджету».

На засіданні були присутні секретар міської ради Людмила Кирилюк, начальник фінансового управління Алла Петриченко, начальник Уманського відділу Головного управління Національної поліції в Черкаській області Віталій Школенко, головний спеціаліст відділу з питань цивільного захисту та оборонно-мобілізаційної роботи Олена Опришко та головний спеціаліст бухгалтерської служби Марина Вихренко.

Прочитано 669 разів