Четвер, 02 червня 2016 14:48

Як уманчани відсвяткували День захисту дітей

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

 1 червня українці святкували День захисту дітей.

З цієї нагоди міська влада для уманської малечі організувала святково-розважальні заходи, які для зручності були зосереджені в центральній частині міста

 Уже традиційно в День захисту дітей уманську дітвору розважав ляльковий театр, підготовлений студентами факультету соціальної та психологічної освіти УДПУ ім. Павла Тичини. Інсценізовані казки та повчальні історії зібрали значну глядацьку аудиторію.

На імпровізованій сцені центрального скверу учні й викладачі Уманської дитячої школи мистецтв презентували святковий концерт «Діти – наше майбутнє».

Розважально-ігрова програма з конкурсами та призами, створена студентами педагогічного університету в рамках відкриття Центру дозвілля та відпочинку для дітей шкільного віку «Барвограй», подарувала дітлахам незабутні враження й позитивні емоції.

А в цей час в картинній галереї відбулося відкриття виставки «Мій лагідний і ніжний звір». В експозиції представлено близько 100 робіт, авторами яких є учні художнього відділу Уманської дитячої школи мистецтв.

Надвечір у центральному сквері свій хореографічний талант демонстрували учасники ансамблю «Крок вперед».

Цього дня не залишились поза увагою діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування. Для них службою у справах дітей за сприяння депутата міської ради Юрія Дробілка було влаштовано свято на базі сімейно-спортивного комплексу «Амарант». До Дня захисту дітей подарунки отримали і діти, батьки яких загинули під час проведення АТО.

       

Прочитано 1277 разів