Середа, 07 вересня 2016 16:53

Відбулось засідання постійної комісії з питань управління комунальною власністю

Оцініть матеріал!
(0 голосів)
 7 вересня відбулось засідання постійної комісії з питань управління комунальною власністю, на якій було обговорено проекти рішень:

«Про затвердження проміжного ліквідаційного балансу Уманського Будинку вчителя», «Про затвердження передавального акту основних засобів, інших необоротних активів, нематеріальних активів та іншого майна Уманської міської лікарні №1», «Про внесення доповнень до Програми приватизації об’єктів міської комунальної власності на 2016 рік», «Про надання ГУНП в Черкаській області нежитлових приміщень в безоплатне користування для розміщення офісів поліції», «Про внесення змін до рішення Уманської міської ради від 30 січня 2015 року № 3.12-66/6 «Про надання повноважень щодо оформлення права власності на житло», «Про видачу дублікатів свідоцтв про право власності на об’єкти нерухомого майна» та перелік проектів рішень про передачу на баланс ОСББ житлових будинків. Також розглянуто звернення громадян, юридичних та фізичних осіб.

В  роботі комісії взяли участь заступник міського голови В.В. Бабич та начальник відділу з управління комунальним майном Н.В. Коломієць.

 

Прочитано 643 разів