Вівторок, 29 листопада 2016 15:03

До уваги представників громадських організацій

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

 

У Черкасах вже вдруге відбудеться Обласний форум інститутів громадянського суспільства «ГРАНТуємо ЗМІНИ 2.0» за участі представників неурядових організацій Черкащини, міжнародних та вітчизняних фондів, що підтримують громадянське суспільство, органів місцевого самоврядування та державної влади, а також ЗМІ.

Форум є спільною ініціативою Департаменту регіонального розвитку, управління культури та взаємозв'язків з громадськістю обласної державної адміністрації та громадських організацій Черкаської області.

Під час Форуму проходитиме ярмарок громадських ініціатив, учасники якого матимуть можливість заслухати доповіді про можливості отримання фінансової підтримки для своїх проектів, а також взяти участь у майстер-класах із написання грантових заявок.

Форум проходитиме 30 листопада 2016 року з 9:00 до 15:00 в Черкаському обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій, що знаходиться за адресою: вул. Байди Вишневецького, 17.

Реєстрація для участі у Форумі обов'язкова за посиланням: httр://bit.ly/2fCFJjG.

Зі всіма питаннями щодо участі в заході просимо звертатися до Тетяни Кавальчук (ГО «Молода Черкащина») за адресою: каvаlсhuкЦя електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

Прочитано 686 разів