Середа, 28 грудня 2016 08:47

Уманська міська спортивна організація та федерація футболу визнані кращими в області

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

footbol obl umanФедерація футболу Черкаської області та управління у справах сім’ї, молоді і спорту Черкаської обласної державної адміністрації підвели та затвердили підсумки обласного огляд-конкурсу на кращу постановку роботи з розвитку футболу серед міських і районних спортивних організацій та федерацій футболу у 2016 році.

Метою і завданням цього заходу є – активізація роботи регіональних організацій щодо реалізації програм розвитку футболу в області на основі організаційної роботи та практичної діяльності по залученню різних верств населення до занять футболом. Участі команд в обласних і Всеукраїнських змаганнях. Підготовка тренерів, арбітрів та інших фахівців. Будівництво і належне утримання футбольної інфраструктури та інші напрямки  роботи.

За підсумками року визнано переможцями спортивні організації та федерації футболу:

1 місце – Уманську міську  (начальник  відділу фізичної культури і спорту Ремез О. Г., голова  федерації футболу Карнаушенко О. Б.);

2 місце – Черкаську міську  (начальник відділу сім’ї, молоді та спорту Гаврилов О. Ю., голова федерації футболу Скворцов П. О.);             

3 місце – Уманську районну (начальник відділу сім'ї, молоді та спорту Камінська О.П., голова  федерації футболу Соболенко І. М.).

Переможців буде нагороджено призами, комплектами ігрової форми та  спортивним інвентарем відповідно   на 50, 30, 20 тис.грн.

 За інформацією офіційного сайту федерації футболу Черкаської області

Прочитано 812 разів