Четвер, 26 січня 2017 10:05

Кожна гривня пенсійних коштів виплачена за призначенням

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

1456400878 105667Останнім часом в засобах масової інформації обговорювалось питання   необхідністі проведення верифікації соціальних виплат на предмет виявлення нецільового використання коштів. Зокрема говорилось, що органи Пенсійного фонду незаконно виплачують пенсії померлим та особам, які виїхали за кордон.

В рамках проведення верифікації з 13 грудня 2016 року по 13 січня 2017 в Уманському об'єднаному управлінні Пенсійного фонду України Черкаської області працювала ревізійна група управління Північного офісу Держаудитслужби в Черкаській області. Перевірці підлягали всі пенсійні виплати відділень управління, а саме: в Маньківському, Монастирищенському, Уманському, Христинівському районах та в місті Умань.

В ході ревізії здійснено верифікацію та моніторинг достовірності інформації, поданої фізичними особами для нарахування та отримання  пенсій. Проведено звірку з міграційними службами, з юстицією щодо правильності ідентифікаційних кодів, паспортів, щодо правильності закриття пенсійних виплат у зв'язку зі смертю пенсіонерів.

Жодного випадку неправомірної виплати  пенсії в ході ревізії не виявлено.

Відсутність порушень під час проведення верифікації є результатом роботи, яку постійно та системно проводить Пенсійний фонд і свідчить, що у системі пенсійного забезпечення існує багаторівнева система контрою за правильністю здійснення пенсійних виплат. Водночас, Пенсійний фонд активно працює над її вдосконаленням.

Отже можна констатувати, що завдяки злагодженій та кропіткій щоденній роботі спеціалістів Уманського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Черкаської області,  кожна гривня пенсійних коштів була виплачена за призначенням згідно чинного законодавства, що було відзначено в акті проведеної перевірки.

 

За інформацією Уманського об'єднаного управління Пенсійного фонду України

Черкаської області                                                                           

 

 

Прочитано 529 разів