Вівторок, 07 лютого 2017 09:25

Відбулося чергове засідання виконкому

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

На черговому засіданні виконавчого комітету Уманської міської ради, яке відбулося 06 лютого, було розглянуто 16 питань. Зокрема, члени виконкому заслухали звіт про роботу Інспекції з благоустрою м.Умань за 2016 рік та інформацію про роботу громадських формувань з охорони громадського порядку і державного кордону за 2016 рік.

Було затверджено статути дошкільних навчальних закладів міста № № 2, 4, 5,15, 21 та погоджено штатні розписи закладів охорони здоров’я, міського інформаційно-аналітичного центру медичної статистики та Уманського міського центру первинної медико-санітарної допомоги.

Також під час засідання члени виконкому затвердили зразки маркування будинків та під’їздів у місті Умань, а також норми грошових витрат на проведення спортивних заходів, навчально-тренувальних зборів.

Було ухвалено рішення про ініціативну групу з підготовки установчих зборів щодо обрання нового складу громадської ради при виконавчому комітеті Уманської міської ради.

Розглянуто питання про нагородження Почесною грамотою Черкаської обласної державної адміністрації та Почесною грамотою виконавчого комітету Уманської міської ради, а також про надання одноразової адресної матеріальної допомоги окремим громадянам.

 

Прочитано 1197 разів