Середа, 08 лютого 2017 11:38

Комунальні служби міста цілодобово долають наслідки стихії

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

З 20:00 год. 07 лютого до 7:30 08 лютого на вулицях міста працювало 12 одиниць техніки (4 автогрейдери, 6 тракторів та 2 комбіновані дорожні машини) по розчищенню доріг і тротуарів від снігу та ожеледі. Було використано 35 м3 протиожеледних матеріалів. Були розчищені всі магістральні вулиці та тротуари міста.

Обсяги снігу в місті дуже великі. Робота триває в дві зміни. В очищенні від снігу задіяні двірники у понад 270 багатоповерхових будинках.

Найбільше заважають прибиранню автівки, припарковані на узбіччях, які не дають можливості спецтехніці якісно прибирати сніг з проїжджої частини.

На 9 годину ранку 08 лютого в місті задіяні 7 одиниць техніки, основна увага приділяється більш віддаленим вулицям, провулкам, внутрішньоквартальним дорогам, вулицями приватного сектора, а також під’їздів до кладовищ. 

У зв’язку з різким погіршенням погодних умов м.Умань та відповідно до правил благоустрою території міста, комунальні служби міста звертаються з проханням терміново організувати розчистку прилеглих територій до установ, підприємств та організацій міста. Дотримуватись елементарних правил безпечної поведінки, зокрема під час керування автомобілем. Не здійснювати поїздок на далекі відстані.

не перевищувати допустиму швидкість та не залишати автотранспорт на узбіччях доріг.

Інформація з засідання міського оперативного штабу керівництва з ліквідації можливих надзвичайних ситуацій осінньо-зимового періоду 2016-2017 років

Прочитано 863 разів