Середа, 08 лютого 2017 15:16

Засідання постійних комісій

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

08  лютого відбулось засідання постійної комісії з питань архітектури, регулювання земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища на якому розглянули перелік звернень громадян, юридичних та фізичних осіб, а також проекти рішень «Про затвердження детального плану території громадської та житлової забудови, обмеженої вулицями Вернадського, Залізняка, Зоряною, Північною» «Про затвердження детального плану території громадської та житлової забудови, обмеженої вулицями Виговського, Левадною, провулками Солов’їним та Левадним», «Про затвердження детального плану території житлової та громадської забудови, обмеженої вулицями Володимира Мономаха, Косинки Григорія, Пушкіна та провулком Коротким», «Про затвердження детального плану території житлової та громадської забудови, обмеженої вулицями Київською, Комарова та Європейською», «Про розробку детального плану території житлової та громадської забудови, обмеженої вулицями Володимира Мономаха, Комарницького та Пушкіна», «Про розробку детального плану території житлової та громадської забудови, обмеженої вулицею Успенською та провулком Любові», «Про розробку детального плану території житлової та громадської забудови, обмеженої вулицею Терещенків, провулками Ясним та Білецького», «Про затвердження детального плану території громадської та житлової забудови, обмеженої вулицями Садовою, Олександрівською та Малою садовою», «Про розробку детального плану території житлової та громадської забудови, обмеженої вулицями Потоцького, Батуринською, Героїв Крут та територією Національного дендрологічного парку «Софіївка» НАН України»,  «Про розгляд звернень громадян та установ з питань землекористування», «Про розгляд звернень фізичних та юридичних осіб з питань надання дозволів на розроблення документації із землеустрою», «Про розгляд звернень громадян з питань надання дозволів на розроблення документації із землеустрою», «Про розгляд звернень громадян, установ та затвердження документації  із землеустрою, надання земельних ділянок» та «Про розгляд звернення громадян з питань затвердження документації із землеустрою, надання земельних ділянок у власність та користування.

В  роботі комісії взяли участь секретар ради Л.М. Кирилюк,  начальник  відділу з питань земельних відносин Тарасюк Л.М., начальник юридичного відділу Гришак А.М. та начальник відділу архітектури, містобудування та кадастру Вербовська О.Б.

 

08 лютого відбулось  засідання постійної комісії  з питань розвитку виробництва, підприємництва, інвестиційної  та зовнішньо - економічної політики на якому розглянули звернення перевізників міста Умань та проект рішення «Про доповнення до Плану діяльності Уманської міської ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2017 рік».

В роботі комісії взяли участь секретар ради Л.М.Кирилюк,   заступник міського голови В.В. Бабич,  в.о. начальника відділу економічного розвитку І.В.Чантурія, заступник голови громадської ради при виконавчому комітеті Гончарук В.В. та  перевізники міста Умань.

Прочитано 527 разів