П'ятниця, 17 лютого 2017 16:04

Відбулась чергова сесія міської ради

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

17 лютого відбулась чергова сесія Уманської міської ради IV скликання.

Перед початком роботи сесії міський голова Олександр Цебрій вручив посвідчення «Мати-героїня» двом уманчанкам Наталії Башкевич і Світлані Гончаренко.
Також Олександр Володимирович повідомив, що ще одному учаснику АТО, мешканцю м. Умань Ігорю Фартушному на умовах пільгового кредитування за кошти міського бюджету буде придбано житло. З цією метою виконавчим комітетом Уманської міської ради днями перераховано 444,6 тис. грн. на рахунок Черкаського регіонального управління ДСФУ «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву».

Серед основних питань, які виносились на розгляд сесії, були звіт міського голови про здійснення державної регуляторної політики Уманською міською радою і її виконавчим комітетом у 2016 році та затвердження місцевих податків і зборів на 2017 рік.

Також присутні на сесії 27 депутатів затвердили низку звітів: про використання коштів цільових фондів Уманської міської ради за 2016 рік; про використання коштів резервного фонду міського бюджету за період з 01 січня по 31 грудня 2016 року; про виконання міського бюджету за 2016 рік.

Було внесено зміни до міського бюджету на 2017 рік та доповнено План діяльності Уманської міської ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2017 рік.

Затверджено міську Програму дій щодо поліпшення медичного обслуговування та соціального захисту постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи та дітей-чорнобильців на 2017-2020 рр.

Низка питань стосувалась комунального майна та приватизації земельних ділянок. Були також затверджені детальні плани території громадської та житлової забудови.

Всього в ході сесії було розглянуто понад 50 питань.

 

Прочитано 1123 разів